A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
NIEUWS, BLOG & FORUM
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Nieuws
Overzicht nieuwsberichten
Blog
Alle blogberichten
Forum
Laatste reacties
foto Anneke Ranzato
Blogger Anneke Ranzato
freelance schrijfster, docente over geldzaken
En wat doe jij? Ė die vraag wordt vast ook vaak aan jou gesteldÖ Het beantwoorden van die vraag kan ik meestal niet even kort. Vroeger wel. Ik ben hypotheekadviseur. Of financieel adviseur. Of office manager. OfÖ nou ja, al die banen die ik heb gehad.

Sinds 2007 is het allemaal wat minder helder. Qua werk schrijf ik vooral. Over geldzaken. Voor websites, soms voor een tijdschrift, en voor financiŽle opleidingen. Daarnaast word nog ik weleens gevraagd als docent. Het is alweer wat eenvoudiger dan twee jaar geleden. Toen trad ik ůůk nog op als budgetcoach.

Mijn werk draait dus in ieder geval om geldzaken en om schrijven. Als kind (geboren in 1970) wilde ik journaliste worden, ik belandde op de Academie voor Bank en FinanciŽn. Dus dit is de meest fantastische combinatie die je kunt bedenken. En geweldig te combineren met mijn privťleven. Als moeder van twee jongens (geboren in 2004 en 2006) is het fijn om flexibel te kunnen zijn.

Vrienden hebben weleens tegen mij gezegd: "Als ik jouw stukjes lees, is het net alsof ik je hoor praten". Zo schrijf ik inderdaad, zťker als het om blogs gaat. DussehÖ spreek je!

Anneke Ranzato

Laagste hypotheekrente

(met Nat. Hypotheek Garantie)

1 jaarbijBouwe1,28 %
5 jaarbijBouwe1,44 %
10 jaarBLG Wonen1,69 %
15 jaarAttens2,15 %
20 jaarAttens2,30 %
Vergelijk alle hypotheekrentes

Persoonlijke lening

(rentecontrole: 17-1-2017)

5.000Directa6,00 %
10.000Findio5,10 %
15.000Freo4,40 %
25.000Freo4,20 %
50.000Freo4,20 %
Volledig overzicht persoonlijke lening