A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
NIEUWS, BLOG & FORUM
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen
Nieuws
Overzicht nieuwsberichten
Blog
Alle blogberichten
Forum
Laatste reacties
Overzicht van het laatste financiŽle nieuws
Hieronder ziet u een overzicht van het laatste financiŽle nieuws. Hierbij maken we een onderscheid in algemeen financieel nieuws ("financieel nieuws") en blogberichten. Indien u alleen het laatste nieuws wilt zien van een bepaald onderwerp, selecteer dan in onderstaande keuzebox het onderwerp van uw keuze.
Kies hier het onderdeel waar u nieuws over wilt zien.
Examenvreesdatum: 10-04-2014
Een groep HBO studenten die de opleiding Financial Services Management volgen, zijn allemaal gezakt voor hun WFT examen inkomen. Zegt dit wat over de studenten of over de WFT-examens?
Toyboy in verzekeringen?datum: 10-04-2014
Verzekeringssite.nl heeft per vandaag een nieuwe naam: hoyhoy.nl. Anneke snapt er maar weinig van waarom een herkenbare naam wordt veranderd naar een naam met weinig herkenningswaarde.
Powervrouwen streven man voorbijdatum: 09-04-2014
Steeds vaker hebben vrouwen een hoger inkomen dan de mannen. Misschien komt dat wel door de crisis. Als een man zijn baan verliest, gaat de vrouw al snel iets meer werken om het inkomensverlies op te vangen. Of is het anders?
Beoordelingssites verbieden!datum: 08-04-2014
Naast de beoordelingssites voor hypotheekadviseurs zijn deze er nu ook voor makelaars. Jos Koets is er geen voorstander van en ziet ze het liefst verdwijnen.
Argenta depositorente weer onder hypotheekrentedatum: 08-04-2014
Bij Argenta was de depositorente enige tijd hoger dan de hypotheekrente die de bank vroeg. Maar aan dit bijzondere fenomeen komt een einde
Provisiespagaat voor hulpvraagdatum: 07-04-2014
De mogelijke afschaffing van het provisieverbod bij (voorziene) hypotheekachterstanden doet veel stof opwaaien. Er zijn voorstanders en tegenstanders.
Box 3 vermogendatum: 07-04-2014
Mensen die veel sparen, worden daarvoor flink gestraft. De Belasting over spaargeld is hoger dan de spaarrente. Jos Koets vindt het je reinste diefstal.
Oninbare restschulden blijven groeiendatum: 04-04-2014
Het aantal restschulden wat op geen enkele manier opnieuw gefinancierd kan worden, blijft verder stijgen. Zowel bij de banken als bij NHG.
Jawel...de gulden is terug...datum: 04-04-2014
Geert Wilders zal wel heel erg blij worden, want de gulden is terug! Het is alleen wel een virtuele gulden, de Nederlandse Bitcoin variant.
Hypotheek in twee weken teveel gevraagd?datum: 03-04-2014
Hypotheekverstrekker Aegon had lange tijd twee tot drie weken achterstand. Lopen ze eindelijk in op de achterstand en dan verlagen ze nogmaals de rente!
Hypotheekbanken verhogen winstmargedatum: 02-04-2014
De Vereniging Eigen Huis (VEH) laat weten dat na een daling van de winstmarge op hypotheken deze momenteel weer oploopt. En pleit daarom wederom voor meer concurrentie.
Schadelijk abonnement (deel 4)datum: 02-04-2014
In het laatste deel van de blogreeks over service abonnementen gaat Jos Koets in op de mogelijkheden om beklag te doen of de misstanden bij instanties te melden.
Pensioenadviseurs zuiverder dan verzekeraarsdatum: 01-04-2014
Sommige pensioenverzekeraars betalen nieuwe klanten een welkomstbonus bij een nieuw pensioencontract. Het lijkt erg veel op provisie die nu niet aan de adviseur maar aan de werkgever uitbetaald wordt.
Schadelijk abonnement (deel 3)datum: 31-03-2014
In deel 1 en deel 2 kon u lezen hoe een klant door zijn adviseur werd gedwongen om een serviceabonnement af te sluiten. In dit deel aandacht aan wat de klant ertegen kan doen.
Spaartaks onteigening?datum: 31-03-2014
Er komt een proefproces om de belasting op spaargeld omlaag te krijgen. Veel spaarders vinden het oneerlijk dat ze meer belasting betalen dan zij aan spaarrente krijgen
Een nieuwe pinpas? Waar lopen uw verzekeringdatum: 28-03-2014
ABN AMRO blijkt een nogal rare procedure te hebben als u een nieuwe pinpas aanvraagt. Ze vragen bijvoorbeeld waar uw verzekeringen lopen om te checken of u wel echt u bent...
Einde provisieverbod bij achterstanden?datum: 28-03-2014
Er komt mogelijk een uitzondering op het provisieverbod voor klanten met betalingsproblemen op hun hypotheek. Anneke vraagt zich af of zo'n uitzondering niet misbruikt kan worden.
Trosradar helpt met NHGdatum: 26-03-2014
Jos Koets heeft de stoute schoenen aangetrokken en een Open Brief naar de AFM verzonden over NHG en echtscheiding. En de reactie is al binnen.
Forse boete voor Achmea Zorgverzekeraarsdatum: 26-03-2014
De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft forse boetes uitgedeeld aan vijf Achmea zorgverzekeraars. Omdat er forse fouten in de financiele verantwoording zijn gemaakt.
Maximale hypotheek: NHG en wel lekker helderdatum: 26-03-2014
Soms blijft het onduidelijk en verwarrend hoe de hypotheekregels nu precies in elkaar zitten. Neem nu de maximale hypotheek en kostengrens bij Nationale Hypotheek Garantie.
ga naar de eerste paginaga naar de vorige pagina2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14ga naar de volgende paginaga naar de laatste pagina
Hoogste spaarrente
sparen zonder voorwaarden
Knab1,75%
ICBC1,69%
Argenta1,65%
Nationale Ned.1,65%
LeasePlan Bank1,61%
MoneYou1,6%
Volledig overzicht spaarrekeningen
Top 5 doorlopend krediet
uitgaande van € 10.000 leenbedrag
Freo5,6%
Kruidvat5,6%
Directa5,8%
Nationale Ned.6,3%
MoneYou6,4%
Volledig overzicht doorlopend krediet