A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
NIEUWS, BLOG & FORUM
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Nieuws
Overzicht nieuwsberichten
Blog
Alle blogberichten
Forum
Laatste reacties
Overzicht van het laatste financiŽle nieuws
Hieronder ziet u een overzicht van het laatste financiŽle nieuws. Hierbij maken we een onderscheid in algemeen financieel nieuws ("financieel nieuws") en blogberichten. Indien u alleen het laatste nieuws wilt zien van een bepaald onderwerp, selecteer dan in onderstaande keuzebox het onderwerp van uw keuze.
Kies hier het onderdeel waar u nieuws over wilt zien.
Verkoop babyboomersdatum: 16-09-2014
Op termijn zullen veel ouderen hun woning verkopen om in aangepaste woningen te gaan wonen. Daarom moet er opgepast worden om teveel nieuwe woningen te bouwen. Misschien in aanpassen beter?
Eigen risico zorgverzekering steeds populairderdatum: 12-09-2014
Steeds meer zorgverzekerden kiezen voor een maximaal eigen risico om daarmee de zorgpremie te verlagen. Met name voor gezonde mensen kan dit interessant zijn.
Zelfstandige benadeelddatum: 12-09-2014
Zelfstandig ondernemer worden? Dat lijkt makkelijker dan het is. Er komt veel bij kijken en ook als een hypotheek nodig is, wordt het lastiger dan in loondienst werken. Jos Koets legt uit.
Hoeveel makkelijker moet betalen nog worden?datum: 11-09-2014
Betalen via Facebook, met Apple Pay of met Inge van ING... Anneke vraagt zich af of het nou wel zo nodig is om betalen nog makkelijker te maken dan het al is.
Let op afkoopwaarde bij Spaarhypotheekdatum: 10-09-2014
Veel huiseigenaren die in het verleden een spaarhypotheek hebben afgesloten, kopen de spaarpolis nog weleens af. Vaak gebeurt dat om een restschuld te kunnen voldoen. Toch kan het afkopen flink geld kosten. Door de lagere afkoopwaarde.
Sparen bij Peugeot of Volkswagendatum: 10-09-2014
Een geheel nieuwe invulling aan het begrip automatisch sparen: sparen bij een autofabrikant. Anneke vraagt zich af of zij de nieuwe prijsvechters op de spaarmarkt zullen worden.
Euribor negatief door ECB maatregelendatum: 09-09-2014
De 1 weeks en 2 weeks euribor zijn sinds afgelopen vrijdag negatief geworden. De exacte gevolgen zijn nog niet bekend, maar de problemen met renteswaps worden mogelijk nog groter.
Spaarrente twintig keer zo hoog...datum: 08-09-2014
Verschillen in spaarrente, okay. Maar je hebt verschillen en verschillen. Een verschil met een factor 20 ... dat gaat volgens Anneke nergens meer over.
Communiceren is ook een kunstdatum: 05-09-2014
Jos Koets vindt dat de aanpassingen van Nationale Hypotheek Garantie veel beter vooraf gecommuniceerd zouden moeten worden. Dit voorkomt veel irritaties achteraf.
Spaarrente daalt mogelijk verderdatum: 05-09-2014
De Europese Centrale Bank (ECB) heeft per gisteren de rentes verder verlaagd. Daarmee is de kans groot dat de spaarrentes verder dalen en spaarders weer de dupe worden.
Inflatie stijgt licht tot 1 procentdatum: 04-09-2014
De Nederlandse inflatie is in augustus licht gestegen naar 1%. In de Eurozone daalde de inflatie juist licht.
Banken vaag over belasting ontwijkendatum: 04-09-2014
De Eerlijke Bankwijzer deed onderzoek naar het beleid van banken als het over belastingontwijking gaat. Bij de meeste banken voldoet het beleid niet.
Vakantiepretdatum: 03-09-2014
Vakantiepret, het is weer voorbij. Jos Koets kijkt terug naar wat er de afgelopen weken is gebeurd. En dat blijkt toch meer te zijn dan men in een rustige vakantie zou verwachten.
Beboete huizenloterij toch lucratief?datum: 03-09-2014
Winst maken met een illegale huizenloterij kan gewoon als je meer verdient dan de boete die de Kansspelautoriteit oplegt. Anneke vindt dat maar krom.
Inflatie in eurozone blijft dalendatum: 29-08-2014
De inflatie in de Eurozone komt over augustus naar verwachting weer lager uit dan in juli. Daarmee komt het deflatiescenario steeds dichterbij. Wat gaat de Europese Centrale Bank doen?
Eeuwigdurende actiesdatum: 29-08-2014
Een korting op je hypotheekrente is natuurlijk altijd leuk. Sommige banken zijn een ster in het voeren van acties op dat gebied. Anneke vraagt zich af of je nog wel kunt spreken van actie als die steeds verlengd wordt.
Forse verlaging SNS Hypotheekrentedatum: 28-08-2014
De SNS Bank begint vanaf maandag een campagne om marktaandeel op de particuliere markt te veroveren. De hypotheekrentes worden flink verlaagd, maar of het voldoende is?
Meer rendement met Lego...datum: 27-08-2014
Anneke heeft twee zoons die dol zijn op Lego. Nu blijkt dat je er zelfs in kunt beleggen met een mooi rendement. Moet je alleen niet de dozen openmaken.
Fors hoger aantal hypotheken verkochtdatum: 26-08-2014
In het tweede kwartaal van 2014 zijn fors meer hypotheken verstrekt dan in het eerste kwartaal of een jaar eerder. De huizen- en hypothekenmarkt lijkt steeds verder aan te trekken.
Zorgtoeslag 2015 gaat omlaagdatum: 25-08-2014
Naar aanleiding van berichtgevind in het Algemeen Dagblad hebben ingewijden bevestigd dat er mogelijk verder op de zorgtoeslag bezuinigd gaat worden.
ga naar de eerste paginaga naar de vorige pagina2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14ga naar de volgende paginaga naar de laatste pagina
Hoogste spaarrente
sparen zonder voorwaarden
LeasePlan Bank1,61%
Knab1,55%
ICBC1,53%
Argenta1,5%
MoneYou1,5%
Nationale Ned.1,5%
Volledig overzicht spaarrekeningen
Top 5 doorlopend krediet
uitgaande van € 10.000 leenbedrag
Freo5,6%
Kruidvat5,6%
Directa5,8%
DEFAM6,3%
Nationale Ned.6,3%
Volledig overzicht doorlopend krediet