Anneke Ranzato (1970) was jarenlang actief in de financiële dienstverlening. Als kind wilde ze juf worden, later journaliste. Ze werd financieel adviseur, nadat ze in 1993 was afgestudeerd aan de Academie voor Bank en Financiën.

In 2007 startte Anneke haar eigen bedrijf: GeldKennis. Ze wilde haar kennis over geldzaken op een andere manier overbrengen dan door het adviseren en afsluiten van hypotheken enzo. Daarom ging ze schrijven en lesgeven over financiële onderwerpen: de dingen die ze als kind wilde doen.

Binnen GeldKennis hield Anneke zich veel bezig met het schrijven van opleidingsmaterialen voor WFT-opleidingen: de vakdiploma's voor de financiële branche. Ook maakte ze examenvragen voor de officiële WFT-examens en gaf ze les aan studenten van de Hogeschool Utrecht.

Daarnaast hield ze blogs bij op Blog.nl, schreef ze op freelance basis artikelen voor media als Geld.nl, GeldenRecht.nl, Knab.nl (destijds EyeOpen) en HomeFinance.nl. Sinds 2014 is ze bij HomeFinance in dienst als contentmanager. Ze schrijft blogs, nieuwsberichten, informatiepagina's en meer over allerlei geldzaken voor al onze sites.

Anneke op social media:

Laatste blogberichten van Anneke

Laatste reacties van Anneke

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.