Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

Anneke Ranzato (1970) was jarenlang actief in de financiële dienstverlening. Als kind wilde ze juf worden, later journaliste. Ze werd financieel adviseur, nadat ze in 1993 was afgestudeerd aan de Academie voor Bank en Financiën.

In 2007 startte Anneke haar eigen bedrijf: GeldKennis. Ze wilde haar kennis over geldzaken op een andere manier overbrengen dan door het adviseren en afsluiten van hypotheken enzo. Daarom ging ze schrijven en lesgeven over financiële onderwerpen: de dingen die ze als kind wilde doen.

Binnen GeldKennis hield Anneke zich veel bezig met het schrijven van opleidingsmaterialen voor WFT-opleidingen: de vakdiploma's voor de financiële branche. Ook maakte ze examenvragen voor de officiële WFT-examens en gaf ze les aan studenten van de Hogeschool Utrecht.

Daarnaast hield ze blogs bij op Blog.nl, schreef ze op freelance basis artikelen voor media als Geld.nl, GeldenRecht.nl, Knab.nl (destijds EyeOpen) en HomeFinance.nl. Ze schrijft blogs, nieuwsberichten, informatiepagina's en meer over allerlei geldzaken voor al onze sites. 

In 2014 nam ze afscheid van de financiële opleiders en ging haar focus volledig naar het maken van deze content over geldzaken. Sinds 2016 heeft ze daar een andere activiteit bij in een heel ander werkgebied: het delen van allerlei leuke en handige tips voor ouders en kinderen bij Go-Kids.nl. Begin 2022 bracht Anneke bovendien haar eigen product voor gezinnen op de markt: WachtVerzachters.

Anneke op social media:

Laatste blogberichten van Anneke

Laatste reacties van Anneke

Anneke Ranzato-Versloot
Anneke Ranzato-Versloot 24-08-2022
Heel eerlijk? Geen idee! Ik heb niet echt omgerekend wat ik eerder per kilometer kwijt was en wat nu. De aanschafprijs was echt wel hoger dan wanneer ik een benzine auto van 2 jaar oud had gekocht, maar het laden is overduidelijk goedkoper dan tanken. Zéker als ik thuis laad - maar wat dan precies de kWh prijs is... daar heb ik na m'n aankoop niet meer echt naar gekeken. Onze zonnepanelen doen het de afgelopen maanden geweldig, en ik houd er bij het laden wel rekening mee dat ik dat overdag doe, het liefst als de zon uitbundig schijnt. Maar hoe dat precies uitpakt qua kosten, dat houd ik dan weer niet bij. Ik kan je dus niet echt een helder antwoord geven op jouw vraag. Bovendien geniet ik naast het idee van lagere kosten ook van het automaat-rijden, de airco (die had ik in m'n vorige auto niet en oh, wat ben ik daar blij mee) en het plannen rondom het laden. Klinkt gek, maar dat vind ik dus leuk.
Anneke Ranzato-Versloot
Anneke Ranzato-Versloot 27-07-2022
Staat er wel saldo op de rekening Nick? Bij mijn vriend was dat er niet, kwam de rekening door de incasso negatief te staan en kreeg hij een verzoek om aan te zuiveren. Na zijn bericht aan Bunq dat hij dat niet van plan was omdat hij de rekening niet gebruikt heeft hij niets meer gehoord. De rekening is gede-activeerd en daarmee klaar. Dus als je dit bedrag niet wilt betalen voor de diensten van Bunq zou ik zeggen: rekening leeghalen, bezwaar maken tegen de geïncasseerde bedragen en bij een andere bank verder bankieren.

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.