Roland Bieleveldt

Roland Bieleveldt

Directeur / eigenaar HomeFinance

Na zijn studie heeft Roland Bieleveldt een paar jaar in loondienst gewerkt als beleggingsadviseur bij ING, maar al snel bleek zijn ondernemersbloed sterker. In 2000 startte hij zijn eerste onderneming, om in 2003 HomeFinance Financieel Adviesgroep op te richten.

In eerste instantie was HomeFinance een advieskantoor dat persoonlijk financieel advies gaf. Inmiddels is HomeFinance uitgegroeid tot een netwerk van diverse financiële websites in Nederland - onder andere:

Naast HomeFinance is hij ook eigenaar van Triami Media - daar worden internationale financiële websites beheerd, zoals:

Roland is als gediplomeerd beleggingsdeskundige ingeschreven in het RBA Register. Daarnaast houdt hij zijn branchediploma's vanuit de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) doorlopend bij met Permanente Educatie. 

Roland op LinkedIn

Laatste blogberichten van Roland

Laatste reacties van Roland

Geld lenen duurder 6-2-2019

Hallo K.N. Bij Risk based pricing weet je inderdaad niet van te voren welke rente je krijgt. Je moet dus een offerte aanvragen om dit te achterhalen. Wij weten niet welk percentage van de aanvragers werkelijk de laagste rente aangeboden krijgt, maar weten wel dat dit tarief niet alleen als loktarief wordt gebruikt. De laagste rente wordt ook werkelijk vaak aangeboden. De concurrentie tussen kredietverstrekkers is groot (zie ook het renteoverzicht in dit nieuwsbericht) en stel dat je als kredietverstrekker risk based pricing gebruikt, lage rentes toont maar alleen offertes uitbrengt met een hoge rente, dan zul je weinig leningen afsluiten want dan stappen mensen gewoon naar een andere kredietverstrekker.

Hypotheekrenteaftrek veel sneller afgebouwd 19-9-2018

Ik ben het met je eens dat veel mensen bij een verlaging van de aftrek (en dus een verhoging van de netto lasten) nog een keer extra nadenken om ook nog versneld te gaan aflossen. Ik zou deze onderbouwing ook graag zien! En ivm het eigenwoningforfait: leuk dat die tarieven wat omlaag gaan, maar het effect van deze verlaging kan wel eens grotendeels tenietgedaan worden doordat de WOZ waarden naar verwachting in de komende jaren fors op zullen lopen... Dus daar schiet je als huizenbezitter weinig mee op.

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.