Roland Bieleveldt

Roland Bieleveldt

Directeur / eigenaar HomeFinance

Na zijn studie heeft Roland Bieleveldt een paar jaar in loondienst gewerkt als beleggingsadviseur bij ING, maar al snel bleek zijn ondernemersbloed sterker. In 2000 startte hij zijn eerste onderneming, om in 2003 HomeFinance Financieel Adviesgroep op te richten.

In eerste instantie was HomeFinance een advieskantoor dat persoonlijk financieel advies gaf. Inmiddels is HomeFinance uitgegroeid tot een netwerk van diverse financiële websites in Nederland - onder andere:

Naast HomeFinance is hij ook eigenaar van Triami Media - daar worden internationale financiële websites beheerd, zoals:

Roland is als gediplomeerd beleggingsdeskundige ingeschreven in het RBA Register. Daarnaast houdt hij zijn branchediploma's vanuit de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) doorlopend bij met Permanente Educatie. 

Roland op LinkedIn

Laatste blogberichten van Roland

Laatste reacties van Roland

Hypotheekrentes dalen verder door economische onzekerheden 11-3-2020

Hallo Patrick. Als je de rentes dagelijks kunt bijhouden, kan ik me voorstellen dat je het nog even aanziet. Op de volgende pagina geven we dagelijks de hypotheekrentewijzigingen weer: https://www.actuelerentestanden.nl/laatste-rentewijzigingen.asp#goto-tablehypotheek. Zodra de pijltjes weer omhoog gaan, zou ik zeker overwegen om de rente vast te zetten. Het kan natuurlijk altijd zijn dat een stijging tijdelijk is en het later weer omlaag gaat. Maar dat is toch lastig te voorspellen. En de vraag is op een gegeven moment ook hoe veel dat nog scheelt... Of je voor 15 of 30 jaar moet gaan, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en voorkeuren. Daar valt in zijn algemeenheid niet een eenduidig advies voor te geven.

Jaarpremie Stad Holland 111 euro omhoog 3-11-2019

Nee, daar is nog geen zicht op. Zoals aangegeven verwacht het kabinet een gemiddelde stijging van 3 euro per maand. Maar de laatste jaren laten zien dat het sterk afhangt in hoeverre zorgverzekeraars bereid zijn (en de mogelijkheid hebben!) om in te teren op hun eigen vermogen. Daarnaast is het dus de vraag wat er gebeurt met de premies bij collectieve zorgverzekeringen (waar een groot deel van de nederlanders onder valt). Kortom: voorlopig nog even afwachten!

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.