A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
AUTOVERZEKERING
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
London Verzekeringen autoverzekering
London Verzekeringen  autoverzekeringOp het gebied van autoverzekeringen biedt London verzekeringen een uitgebreide keuze aan mogelijke dekkingen. Op het gebied van autoverzekeringen neemt London qua premieomzet een top vijf positie in. Dit heeft onder andere te maken met de scherpe tarieven die zij aanbieden. Mocht u meerdere schadeverzekeringen bij London Verzekeringen willen afsluiten, dan kan dat aantrekkelijke kortingen opleveren. U dient dan te kiezen voor de Pakketpolis waarin deze combinatie van verzekeringen dan samengevoegd kan worden.

Het is mogelijk om via deze site een autoverzekering van London Verzekeringen af te sluiten. Indien u via onderstaande link naar onze online autoverzekering module gaat, kunt u een groot aantal autoverzekeringsmaatschappijen vergelijken. In deze vergelijking worden de autoverzekeringen van London Verzekeringen ook meegenomen.

Wilt u een premie berekenen, autoverzekeringen vergelijken of direct een verzekering afsluiten, klik dan hier.

Voor direct contact met London Verzekeringen bel: 020-5618618

Adresgegevens:
Coolsingel 139
3012AG Rotterdam
www.london.nl

Over London Verzekeringen:
London Verzekeringen is ruim 160 jaar geleden opgericht. London Verzekeringen is tegenwoordig een onderdeel van de Allianz Groep, ťťn de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. London Verzekeringen is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren. De verzekeringen kunt u zowel los afsluiten als in een pakket: de Pakketpolis. In het laatste geval gelden extra premiekortingen.

London Verzekeringen producten en diensten op deze site:
Hieronder ziet u een selectie van London Verzekeringen producten waarover u op deze site informatie kunt vinden:

Voor een overzicht van de overige autoverzekeringsmaatschappijen, klik hier.
Ga terug