A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
GRATIS CONTENT
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Let op: het is voorlopig niet mogelijk om gratis content aan te vragen. Heeft u al gratis content op uw site, dan wijzigt er voor u niets. Bestaande content blijft gewoon zichtbaar en wordt gewoon dagelijks geupdate.
Overzicht van onze gratis content
Rentestanden
Veel internetgebruikers die op zoek zijn naar financiŽle content, zoeken naar actuele rentetarieven. Wij bieden u de mogelijkheid om rentetabellen met de actuele rentestanden toe te voegen aan uw site. De getoonde rentestanden worden dagelijks gecontroleerd en geupdate. De updates worden automatisch verwerkt zodat u altijd de actuele tarieven op uw site heeft staan.
Hypotheekrente overzichten
Spaarrente tarieven voor internetspaarrekeningen
ECB rente en de historische rente ontwikkeling
FED rente en de historische rente ontwikkeling
Jongste 10 jaars staatslening
Laatste financiŽle nieuws
Wij verzamelen de belangrijkste nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieel advies. U kunt eenvoudig de laatste nieuwsberichten op uw website plaatsen.
Nieuwsoverzichten
Fiscale tabellen
Op het moment dat u content op uw site toont waarin fiscaliteiten behandeld worden, helpt het vaak om de fiscale tarieven overzichtelijk in tabellen te tonen. Hierbij is het uiteraard wel prettig dat deze gegevens up to date zijn en blijven. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om fiscale gegevens te tonen, zonder dat u ieder jaar de gegevens aan moet passen.
Fiscale informatie