Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

Hypotheek oversluiten check

Oversluitcheck: is overstappen voor mij interessant?

U denkt aan het veranderen van uw hypotheek. Omdat u wilt besparen op uw maandlasten, een andere hypotheekvorm, een lagere hypotheekrente, misschien een hogere hypotheek om te verbouwen?

Misschien is het oversluiten van uw hypotheek een oplossing: u sluit dan een nieuwe hypotheek af tegen de actuele hypotheekrente. Maar... is overstappen voor u wel interessant? Zijn de kosten niet hoger dan uw voordeel? U komt erachter met onze online Oversluitcheck.

Voor deze check geeft u antwoord op een aantal vragen over uw hypotheek en uw wensen. Wij berekenen uw oversluitkosten en de lasten van een nieuwe hypotheek. Zo schatten wij in hoe groot de kans is dat oversluiten voor u interessant is. Binnen 5 minuten weet u of het voor u zin heeft om u verder te verdiepen in oversluiten, of juist niet.

Hypotheek oversluiten check

Oversluitcheck: voor mij interessant?

Denkt u over het veranderen van uw hypotheek? Met onze online Oversluitcheck gaat u na of oversluiten voor u interessant is.

Start met uw oversluitcheck!

Verstandig dat u de Oversluitcheck wilt doen. Wij vragen echter nog even uw geduld. Onlangs is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) met nieuwe regels gekomen voor het bepalen van de boeterente. Die boeterente is van groot belang bij het inschatten van de kans dat oversluiten voor u interessant is. Binnenkort vindt u hier onze online Oversluitcheck, met daarin de boeterente regels van de AFM correct verwerkt.

Vrijblijvend over uw hypotheek praten?

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.