Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
datum: 01-03-2013

Vraag:

Ik wil graag direct een offerte zonder persoonlijk gesprek. Kan dat?

Antwoord HomeFinance:

HomeFinance richt zich op het aanbieden van online informatie. Voor het eventuele vervolgtraject werken wij samen met lokale hypotheekadviseurs (voor meer informatie, klik hier). Voor onze samenwerkingspartners geldt dat zij normaal gesproken geen offertes verstrekken zonder dat daar een persoonlijk gesprek en een advies aan ten grondslag liggen. Gezien de complexiteit van een hypotheek, geldt in de meeste gevallen namelijk dat een persoonlijk gesprek en een advies absoluut nodig zijn om te kunnen bepalen of een hypotheek verantwoord is en welke hypotheek het meest geschikt is. Het ideale stappenplan is volgens ons:
  • Stap 1: online hypotheekadvies
    U kiest de hypotheekmodule die bij uw situatie past. U vult de anonieme enquete in en krijgt direct een online hypotheekadvies. Dit hypotheekadvies biedt een eerste inventarisatie van de mogelijkheden. Bij het laatste tabje (vervolgstappen) kunt u uw NAW gegevens achterlaten zodat onze samenwerkingspartners u kunnen benaderen.
  • Stap 2: persoonlijk gesprek
    Er wordt een afspraak gemaakt waarin een deskundig adviseur dit plan met u doorneemt. In het gesprek wordt alle tijd genomen om dieper op de mogelijkheden in te gaan en alle vragen die u heeft te beantwoorden. Indien u wenst, kan de afspraak bij u thuis plaatsvinden, overdag of 's avonds.
  • Stap 3: keuze van de ideale hypotheek
    Naar aanleiding van het persoonlijk gesprek wordt bekeken welke partij de door u gekozen hypotheekopzet tegen de gunstigste condities aanbiedt.
Vrijblijvend over uw hypotheek praten?

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.