Search
Close this search box.

Top artikelen van 2019

Hypotheekrente en hypotheken populair

Hypotheekrente en hypotheken populair

Het nieuwe jaar is begonnen, natuurlijk wens ik je een heel mooi, gezond en gezellig 2020. Altijd leuk om even terug te kijken naar het afgelopen jaar – dus heb ik een blik geworpen op de nieuwsberichten en blogs die we bij HomeFinance hebben gepubliceerd in 2019. Dat waren er nogal wat!

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hypotheekrente altijd hot

De drie best gelezen artikelen gingen allemaal over de hypotheekrente. Dat is duidelijk een onderwerp waar jullie graag over lezen, heel begrijpelijk. Of je nu een huis aan het kopen bent of wilt gaan kopen, of al een huis met hypotheek hebt: de hypotheekrente is van belang voor de keuzes die je maakt. De bank waar jij je hypotheek gaat afsluiten, de keuze om wel of niet te kopen, de vraag wat je maximaal kunt lenen, de beslissing voor het oversluiten van je hypotheek…. 

Wat waren die drie topartikelen over hypotheekrente dan? Deze:

  1. Hypotheekrente verder omlaag
  2. Hypotheekrente daalt tot onder 1 procent
  3. Hoe lang blijft de hypotheekrente nog dalen?

Meer artikelen over hypotheken

Na deze top 3 vinden we nog veel meer artikelen over hypotheken. Bijvoorbeeld:

Breed scala aan onderwerpen over geldzaken

Als je dit zo ziet zou je denken dat we alleen over hypotheken schrijven… maar niets is minder waar. Het scala aan onderwerpen waarover je bij HomeFinance nieuws en blogs vindt is veel breder. Sparen en lenen natuurlijk, de huizenmarkt, verzekeringen, betalen, maar ook zaken die iets verder van specifieke financiële producten af liggen. 

Opzeggen Vriendenloterij

Zo krijgen we nog steeds heel veel reacties op een artikel uit 2018 over het opzeggen van de Vriendenloterij. Dat blijft duidelijk actueel, doorlopend zijn er mensen die er tegenaan lopen dat het opzeggen van zo’n loterij niet zo makkelijk gaat als de verkoper aan de deur heeft voorgespiegeld.

Opzeggen bij banken en verzekeraars

Dat opzeggen lastig kan zijn geldt trouwens niet alleen voor loterijen – de Consumentenbond publiceert vandaag een onderzoek naar het online opzeggen van accounts of abonnementen. Hierin doen banken en verzekeraars het opvallend goed – ook wel eens leuk dat die positief uit een onderzoek komen!

Vragen en onderwerpen altijd welkom!

Wat we schrijven doen we meestal uit eigen inspiratie, die hebben we gelukkig doorlopend. Mocht jij nou een vraag hebben over geldzaken, of een onderwerp waarvan je denkt: daar zou ik weleens een blog op HomeFinance over willen zien… aarzel niet en laat het ons weten! Dat kan in de reacties hieronder, op Facebook of met een mailtje naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek