Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Duizenden mensen gingen je voor….

Nieuwe HomeFinance MailService groot succes

Nieuwe HomeFinance MailService groot succes

Nog nét in 2019 lanceerden we onze HomeFinance MailService: een gratis dienst waarmee we je op de hoogte houden van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van geldzaken en rentes. Geld- en RenteUpdates noemen we de mails die we je dan sturen.

Opvolger van MijnSpaarrente

Voorheen stuurden we overigens wel mails, maar alleen over sparen. Met MijnSpaarrente – dat hoorde bij VanSpaarbankVeranderen – hielden we spaarders op de hoogte van rentewijzigingen, rentestanden en ontwikkelingen bij spaarbanken. Deze mails zijn nu vervangen door de Update Sparen. 

Sparen, lenen, hypotheken en marktrentes

Maar ja, sparen is niet het enige geldonderwerp waar we mee te maken hebben. Hier op HomeFinance.nl doen we bijvoorbeeld ook van alles rondom hypotheken en lenen. We helpen je met vergelijkingen, berekeningen en uitgebreide informatie. En we publiceren de marktrentes, waardoor je een beeld krijgt van wat er in de economie gebeurt.

Bovendien schrijven we doorlopend blogs en nieuwsberichten over allerlei financiële zaken. Het was dus hoog tijd om je over deze onderwerpen ook via de mail op de hoogte te houden. Dat doen we sinds eind 2019 dus met de HomeFinance MailService.

HomeFinance MailService

Geld- en RenteUpdates

We hebben we binnen onze MailService vier verschillende Updates:

  • Update Hypotheken (1x per maand) : hypotheekrentes en hypotheeknieuwtjes
  • Update Sparen (1x per maand) : spaarrentes en artikelen over sparen
  • Update Lenen (1x per kwartaal) : rentes voor en berichten over geld lenen
  • Update Rente-ontwikkelingen (1x per maand) : inzicht in alle (ook markt-)rentes en onze visie op de rente ontwikkelingen

Wat wil je bijhouden?

Je kiest helemaal zelf welke je wilt ontvangen en kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven, dat spreekt voor zich. We sturen de updates dus in de basis eens per maand of kwartaal. Maar… als er iets echt bijzonders gebeurt waarvan we denken dat je dat direct wilt of moet weten – dan zullen we een tussentijds Alert sturen. Dat gaan we alleen doen bij iets écht spectaculairs, geen zorgen!

Alert HomeFinance MailService

Rentes en nieuws over geldzaken

De mails bevatten altijd een overzicht van de beste rentes, waarbij we laten zien hoe ze de vorige keer waren en hoe dat nu is. Zo kun je goed zien wat wat er gebeurd is met de rentestanden en ook met de beste aanbieders van hypotheken, spaarrekeningen en leningen. Bij de Rente-ontwikkelingen tonen we ook de algemene marktrentes, die een indicatie geven van de richting die de rente op beweegt.

Update Hypotheken begin mei 2020

Naast de rentepercentages krijg je in de Updates Hypotheken, Sparen en Lenen ook een overzicht van de belangrijkste artikelen die we hebben geschreven over dat onderwerp. Ben je ook qua nieuws weer helemaal bij. In de Update Rente-ontwikkelingen beschrijven we onze visie op de rentes: onze kijk op wat er gebeurt en gaat gebeuren. 

Update Rente-ontwikkelingen begin mei 2020

Al meer dan 3.000 abonnees!

We zijn bij HomeFinance best wel trots op het aantal mensen dat zich in de afgelopen maanden heeft aangemeld voor deze mails. We zitten al op meer dan 3.000 inschrijvingen, waarvan bijna iedereen voor meer dan één Update heeft gekozen! Dat laat wel zien dat Nederland behoefte heeft aan objectieve updates over geldzaken. Met heel veel plezier maken we die updates en verzenden we er dus al duizenden per maand.

Ben jij al ingeschreven?

Ben jij al ingeschreven voor één of meer Updates?

Nee? Meteen doen, dan blijf je lekker op de hoogte!

Nu aanmelden

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek