Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
dinsdag 19 mei 2020, 08:10 - Anneke Ranzato-Versloot
#lenen #sparen #hypotheek #algemene rentes

Nog nét in 2019 lanceerden we onze HomeFinance MailService: een gratis dienst waarmee we je op de hoogte houden van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van geldzaken en rentes. Geld- en RenteUpdates noemen we de mails die we je dan sturen.

Opvolger van MijnSpaarrente

Voorheen stuurden we overigens wel mails, maar alleen over sparen. Met MijnSpaarrente - dat hoorde bij VanSpaarbankVeranderen - hielden we spaarders op de hoogte van rentewijzigingen, rentestanden en ontwikkelingen bij spaarbanken. Deze mails zijn nu vervangen door de Update Sparen. 

Sparen, lenen, hypotheken en marktrentes

Maar ja, sparen is niet het enige geldonderwerp waar we mee te maken hebben. Hier op HomeFinance.nl doen we bijvoorbeeld ook van alles rondom hypotheken en lenen. We helpen je met vergelijkingen, berekeningen en uitgebreide informatie. En we publiceren de marktrentes, waardoor je een beeld krijgt van wat er in de economie gebeurt.

Bovendien schrijven we doorlopend blogs en nieuwsberichten over allerlei financiële zaken. Het was dus hoog tijd om je over deze onderwerpen ook via de mail op de hoogte te houden. Dat doen we sinds eind 2019 dus met de HomeFinance MailService.

HomeFinance MailService

Geld- en RenteUpdates

We hebben we binnen onze MailService vier verschillende Updates:

  • Update Hypotheken (1x per maand) : hypotheekrentes en hypotheeknieuwtjes
  • Update Sparen (1x per maand) : spaarrentes en artikelen over sparen
  • Update Lenen (1x per kwartaal) : rentes voor en berichten over geld lenen
  • Update Rente-ontwikkelingen (1x per maand) : inzicht in alle (ook markt-)rentes en onze visie op de rente ontwikkelingen

Wat wil je bijhouden?

Je kiest helemaal zelf welke je wilt ontvangen en kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven, dat spreekt voor zich. We sturen de updates dus in de basis eens per maand of kwartaal. Maar... als er iets echt bijzonders gebeurt waarvan we denken dat je dat direct wilt of moet weten - dan zullen we een tussentijds Alert sturen. Dat gaan we alleen doen bij iets écht spectaculairs, geen zorgen!

Alert HomeFinance MailService

Rentes en nieuws over geldzaken

De mails bevatten altijd een overzicht van de beste rentes, waarbij we laten zien hoe ze de vorige keer waren en hoe dat nu is. Zo kun je goed zien wat wat er gebeurd is met de rentestanden en ook met de beste aanbieders van hypotheken, spaarrekeningen en leningen. Bij de Rente-ontwikkelingen tonen we ook de algemene marktrentes, die een indicatie geven van de richting die de rente op beweegt.

Update Hypotheken begin mei 2020

Naast de rentepercentages krijg je in de Updates Hypotheken, Sparen en Lenen ook een overzicht van de belangrijkste artikelen die we hebben geschreven over dat onderwerp. Ben je ook qua nieuws weer helemaal bij. In de Update Rente-ontwikkelingen beschrijven we onze visie op de rentes: onze kijk op wat er gebeurt en gaat gebeuren. 

Update Rente-ontwikkelingen begin mei 2020

Al meer dan 3.000 abonnees!

We zijn bij HomeFinance best wel trots op het aantal mensen dat zich in de afgelopen maanden heeft aangemeld voor deze mails. We zitten al op meer dan 3.000 inschrijvingen, waarvan bijna iedereen voor meer dan één Update heeft gekozen! Dat laat wel zien dat Nederland behoefte heeft aan objectieve updates over geldzaken. Met heel veel plezier maken we die updates en verzenden we er dus al duizenden per maand.

Ben jij al ingeschreven?

Ben jij al ingeschreven voor één of meer Updates?

Nee? Meteen doen, dan blijf je lekker op de hoogte!

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.