Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
dinsdag 26 juli 2022, 09:44 - Anneke Ranzato-Versloot
#homefinance

Begin deze maand is er iets veranderd hier op HomeFinance.nl. Heb je het gezien? Die kans acht ik niet zo groot, want wie kijkt er nou helemaal onderaan de website naar het adres? Dat is dus veranderd: er staat nu een adres in Nijmegen.

HomeFinance verhuisd naar Nijmegen?

Zijn we met het HomeFinance-kantoor verhuisd naar Nijmegen? Theoretisch wel. Deze website heeft namelijk een nieuwe eigenaar: Finckers, zij zitten in Nijmegen. Kende je die naam al? Dat verwacht ik niet direct.

Aantal websites overgedragen aan Finckers

Mij zei het ook niets toen Roland vertelde dat hij een aantal van zijn websites aan hen ging overdragen. Toch had Finckers al meerdere financiële websites, en met deze overname hebben ze drie mooie sites toegevoegd aan hun bedrijf.

Finckers - waar financiële content elkaar ontmoet

Het gaat om de sites HomeFinance.nl, ActueleRentestanden.nl en Lening.nl. Het is dus geen overname van het volledige bedrijf van Roland Bieleveldt. De overige sites blijven zijn eigendom, bijvoorbeeld VanSpaarbankVeranderen.nl, Sparen.com, Credit-card.nu en een aantal internationale sites. 

Overname websites door Finckers

Wat is Finckers voor bedrijf?

Op de homepage van Finckers staat in grote letters: 'Waar financiële content elkaar ontmoet. Financieel content netwerk met eigenwijze visie'. Financiële content, dat is ook precies waar we ons bij HomeFinance doorlopend mee bezighouden. Dat doen we al heel veel jaren en - al zeg ik het zelf - dat doen we goed.

HomeFinance.nl

Financiële websites

De sites die Finckers al had zijn bijvoorbeeld Lening.com, Advies.nl, Financiering.nl en Autolease.nl. Duidelijk in hetzelfde straatje als de websites van HomeFinance.

Overgenomen door concurrent?

Zijn de sites van HomeFinance dus overgenomen door een concurrent? Zo kun je het zien, wij zien het liever als een kans om met de websites verder te groeien en nog veel meer mensen te helpen. Meer slagkracht!

Overname HomeFinance door Finckers

Eigen adviesorganisatie

Finckers heeft met Advies.nl namelijk ook een eigen adviesorganisatie met adviseurs en administratieve afhandeling. Zo'n 30 medewerkers en een mooie nieuwe locatie in Nijmegen.

Onafhankelijk financieel inzicht voor iedereen

Plus - en dat is belangrijk - zo ongeveer dezelfde visie: het zorgen voor onafhankelijk financieel inzicht voor iedereen. Het bundelen van de krachten kan daaraan een mooie boost geven. En daar hebben we zin in!

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.