Search
Close this search box.

HomeFinance genomineerd voor Website van het Jaar!

Trots op nominatie in de categorie Financieel

Trots op nominatie in de categorie Financieel

Whow! We zijn zeer aangenaam verrast door een mailtje van de organisatie van de verkiezing voor Website van het Jaar 2023… HomeFinance.nl is genomineerd voor deze mooie titel in de categorie Financieel.

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Stem op HomeFinance.nl

Nominatie Website van het Jaar

Genomineerd tussen grote namen

Per categorie zijn er maximaal 12 genomineerden. We bevinden ons in het gezelschap van o.a. ING, ICS, Rabobank, ABN Amro en RegioBank. Dat zijn geen kleine namen om tussen te staan. Onze andere website – ActueleRentestanden.nl – is trouwens ook genomineerd in deze categorie. Hoe fantastisch dat wij 2 van de 12 nominaties hebben ontvangen!

Stem op HomeFinance.nl

Waardevolle websites voor de Nederlandse consument

Natuurlijk weten wij allang dat onze websites heel waardevol zijn voor de Nederlandse consument. We bieden onafhankelijke vergelijkingen, zetten heel veel rentes en informatie over allerlei geldzaken eerlijk op een rij. Bovendien helpen we je verder: je kunt spaarrekeningen openen, leningen afsluiten, hypotheekadvies krijgen en zelfs een gratis Energiebespaarscan. We vinden dan ook zeker dat we deze plek tussen de websites van de grote banken helemaal verdienen.

Stem je op ons?

Stem op HomeFinance!

Nog mooier is het als HomeFinance.nl deze titel ook werkelijk wint. Daar kun jij natuurlijk bij helpen: door in de categorie Financieel te stemmen op HomeFinance. Dat doe je niet alleen voor ons… je maakt door het uitbrengen van jouw stem (dat kan tot en met vrijdag 20 oktober 2023) ook kans op mooie prijzen! Een Playstation 5 bijvoorbeeld:

Prijzen verkiezing Website van het Jaar 2023

Deze prijzen worden verloot door Multiscope – samen met Emerce de organisator van de verkiezing voor Website van het Jaar. Om in aanmerking te komen voor die prijzen moet je wel lid worden van het Multiscope panel. Dat is gratis.

Stem op HomeFinance.nl

Website beoordelen

Bij het uitbrengen van jouw stem geef je jouw mening over onze website op drie punten:

  • Ontwerp
  • Navigatie
  • Inhoud

Daar gaan wij ook weer van leren. Zo komen we te weten wat onze bezoekers goed vinden aan onze website en wat we nog verder kunnen verbeteren. Dat is voor iedereen fijn.

Alvast enorm bedankt voor jouw stem en mening – het zou top zijn als we deze titel in de wacht slepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek