Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
woensdag 6 september 2023, 09:39 - Anneke Ranzato-Versloot
#homefinance

Whow! We zijn zeer aangenaam verrast door een mailtje van de organisatie van de verkiezing voor Website van het Jaar 2023... HomeFinance.nl is genomineerd voor deze mooie titel in de categorie Financieel.

Stem op HomeFinance.nl

Nominatie Website van het Jaar

Genomineerd tussen grote namen

Per categorie zijn er maximaal 12 genomineerden. We bevinden ons in het gezelschap van o.a. ING, ICS, Rabobank, ABN Amro en RegioBank. Dat zijn geen kleine namen om tussen te staan. Onze andere website - ActueleRentestanden.nl - is trouwens ook genomineerd in deze categorie. Hoe fantastisch dat wij 2 van de 12 nominaties hebben ontvangen!

Stem op HomeFinance.nl

Waardevolle websites voor de Nederlandse consument

Natuurlijk weten wij allang dat onze websites heel waardevol zijn voor de Nederlandse consument. We bieden onafhankelijke vergelijkingen, zetten heel veel rentes en informatie over allerlei geldzaken eerlijk op een rij. Bovendien helpen we je verder: je kunt spaarrekeningen openen, leningen afsluiten, hypotheekadvies krijgen en zelfs een gratis Energiebespaarscan. We vinden dan ook zeker dat we deze plek tussen de websites van de grote banken helemaal verdienen.

Stem je op ons?

Stem op HomeFinance!

Nog mooier is het als HomeFinance.nl deze titel ook werkelijk wint. Daar kun jij natuurlijk bij helpen: door in de categorie Financieel te stemmen op HomeFinance. Dat doe je niet alleen voor ons... je maakt door het uitbrengen van jouw stem (dat kan tot en met vrijdag 20 oktober 2023) ook kans op mooie prijzen! Een Playstation 5 bijvoorbeeld:

Prijzen verkiezing Website van het Jaar 2023

Deze prijzen worden verloot door Multiscope - samen met Emerce de organisator van de verkiezing voor Website van het Jaar. Om in aanmerking te komen voor die prijzen moet je wel lid worden van het Multiscope panel. Dat is gratis.

Stem op HomeFinance.nl

Website beoordelen

Bij het uitbrengen van jouw stem geef je jouw mening over onze website op drie punten:

  • Ontwerp
  • Navigatie
  • Inhoud

Daar gaan wij ook weer van leren. Zo komen we te weten wat onze bezoekers goed vinden aan onze website en wat we nog verder kunnen verbeteren. Dat is voor iedereen fijn.

Alvast enorm bedankt voor jouw stem en mening - het zou top zijn als we deze titel in de wacht slepen!

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.