Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
donderdag 24 mei 2018, 15:30 - Anneke Ranzato-Versloot
#sparen #homefinance

Jawel... het is zover: de nieuwe site van VanSpaarbankVeranderen.nl is live! Dat heeft best even geduurd dus we zijn blij. Blij dat de site online staat, maar vooral blij met het resultaat. We hebben een uitgebreide website neergezet over sparen, spaarrentes en alles dat daarbij hoort. Een site die er - vinden wij tenminste - mooi uitziet en waar je gewoon kunt vinden wat je zoekt voor je spaargeld.

Afscheid van Hanneke en Rob

Met het lanceren van de nieuwe website komt ook het afscheid van de oprichters dichtbij. Hanneke van Veen en Rob van Eeden blijven nog héél even betrokken maar nemen dan écht afstand van de site die ze in 2007 startten en al in 2011 overdroegen aan HomeFinance. Dat is toch een beetje dag zeggen tegen je digitale kindje, in het vertrouwen dat de nieuwe beheerders de opvoeding zo uitvoeren als jij het ooit voor ogen had. Nu hoeven Hanneke en Rob zich daarover geen zorgen te maken - Roland en ik staan 100% voor eerlijke, onafhankelijke vergelijkingen en informatie. Dus dat komt zeker goed!

Nieuw spaarkindje binnen familie van financiële websites

Terwijl zij dus afstand doen van hun digitale kindje is dat kind bij ons in feite geadopteerd. Een tweede spaarkind binnen de familie van financiële websites van HomeFinance. Een grote zus voor Spaarrekeningen.nl. Want ja, VanSpaarbankVeranderen.nl is natuurlijk al een hele tijd lid van onze familie - maar nu hebben we haar definitief geadopteerd. En een metamorfose gegeven, want de nieuwe site ziet er echt héél anders uit dan de oude. Bovendien is deze dus uitgebreid, technisch op de toekomst gebouwd en veel sneller.

Een mooie familie voor geldzaken!

Wie behoren er nou nog meer tot de HomeFinance-familie? Nou, HomeFinance.nl natuurlijk - maar ook Lening.nl en Actuelerentestanden.nl zijn prominente familieleden. En dan hebben we nog Credit-card.nu - het jongste broertje. Alles bij elkaar een hele mooie familie voor geldzaken, zou ik zo zeggen. Een familie waarbij je op ieder moment kunt aankloppen als je keuzes moet maken of informatie wilt over hypotheken, sparen, lenen en creditcards. De HomeFinance-familie helpt altijd graag!

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.