Hypotheken Belastingen
Gepubliceerd op: maandag 6 maart 2017 om 15:19

Problemen met belastingaangifte voorbij

Vorige week werd het startschot gegeven voor de belastingaangifte over 2016. Nederland heeft tot 1 april de tijd maar wie wilde kon alvast aan de slag. Behalve - zo bleek eind vorige week - huizenbezitters met een hypotheek van voor 28 oktober 2012. Maar ook zij kunnen nu weer aangifte doen.

Hypotheek van voor 28 oktober 2012

Er was een technisch probleem bij de Belastingdienst. Daardoor werd voor hypotheken van voor 28 oktober 2012 niet de juiste hypotheekrenteaftrek berekend in het aangifteprogramma. Dit probleem was gelukkig snel verholpen. Iedereen kan nu dus weer aangifte doen.

Toch al belastingaangifte gedaan?

Wie al aangifte heeft gedaan voordat de problemen verholpen waren doet er goed aan de berichtgeving van de Belastingdienst in de gaten te houden. Wellicht is hier dus iets niet goed gegaan en is er een aanvullende actie nodig.

Aangemaakt door jkoets op 27-01-2011 14:13

Deze gegevens kan je op internet niet achterhalen. Ik heb toen alle maatschappijen een mail gestuurd met daarbij een casus en gevraagd voor een berekening. Zo kon ik precies zien wie afkoopwaardes hanteert. Deze actie staat bij mij op de agenda, maar voorlopig heb ik daar geen tijd voor. Ik weet namelijk dat het veel tijd kost omdat je vaak diverse maatschappijen nog moet nabellen. Ik krijg wel antwoord omdat ik columnist ben, maar ik weet dat ze dit niet zomaar verstrekken aan iedereen. Gr. Jos

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.