A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
WOONVERZEKERING
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Woonverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten
Een woonverzekering is een combinatie van een opstalverzekering, inboedelverzekering en vaak ook nog een aansprakelijkheidsverzekering. Door te kiezen voor een woonverzekering, bent u vaak aanzienlijk voordeliger uit dan wanneer u de bovenstaande verzekeringen los afsluit. Echter, op het moment dat u niet zowel een opstal- als ook een inboedelverzekering nodig heeft, is een woonverzekering vaak minder interessant en kunt u beter kiezen voor een losse inboedelverzekering of een losse opstalverzekering.

In Nederland bieden meerdere verzekeraars de mogelijkheid van een woonverzekering. Hierbij bestaat er vaak een groot verschil in de geboden dekkingen en de te betalen premie. Op het moment dat u wilt weten welke woonverzekering voor u het meest geschikt is, kunt u onze online verzekeringstool gebruiken.

Wij bieden u de mogelijkheid om online:
  • de premie voor de woonverzekering van uw keuze te berekenen;
  • de woonverzekeringen van een groot aantal verzekeraars met elkaar te vergelijken;
  • direct online een offerte voor een woonverzekering aan te vragen.

Op het moment dat u een verzekering afsluit, zal deze verzekering Ė ongeacht de door u gekozen verzekeringsmaatschappij - ondergebracht worden bij assurantiekantoor VDK AssurantiŽn uit Den Haag (tel: 070 - 3691014). Hierdoor bent u verzekerd van de beste online ťn persoonlijke service. Voor meer informatie over deze vergelijking en onze werkwijze, klik hier.

Start direct door onderstaande module in te vullen.

Direct woonverzekeringen vergelijken en afsluiten