Zorgverzekeringen Jaaah

De premies voor basisverzekeringen worden ieder jaar aangepast. Om te bepalen of de zorgverzekeringen van Jaaah aantrekkelijk zijn kijkt u natuurlijk in eerste instantie naar de actuele premies. Toch kan het ook interessant zijn om te bekijken wat de basisverzekering bij Jaaah in de afgelopen jaren kostte.

Hieronder vindt u een historisch overzicht van de premies voor de basisverzekeringen van Jaaah.

Premies zorgverzekeringen vergelijken

Historisch overzicht premies Jaaah basisverzekeringen

HomeFinance.nl biedt u een historisch overzicht van de zorgpremie voor de basisverzekering(en) van Jaaah. U ziet de premies per eigen risico-categorie: alleen het wettelijk verplichte standaard eigen risico of daarbij ook een extra vrijwillig eigen risico.

Hoe hoog was het wettelijk verplichte standaard eigen risico in de verschillende jaren?

Historische premies Basis - naturapolis

Eigen risico20222021 
Standaard€ 119,75€ 115,00aanvragen
Standaard + € 500,-€ 93,75€ 89,00aanvragen

* U ziet de basispremies per maand voor iedereen vanaf 18 jaar. De basisverzekering is tot de 18-jarige leeftijd gratis.

Waarom zijn zorgpremies uit het verleden interessant voor u?

Hierboven vindt u een overzicht van premies van Jaaah uit het verleden. HomeFinance.nl biedt u op verschillende manieren informatie over historische zorgpremies. Premies die niet meer aan de orde zijn. Misschien vraagt u zich af waarom deze historische premies voor u interessant zijn.

Zorgverzekeraars bepalen ieder jaar opnieuw hun premies. Dit geldt zowel voor de aanvullende zorgverzekeringen als ook voor de basisverzekering. In de ontwikkeling van de zorgpremies zijn soms opvallende bewegingen te zien. Bijvoorbeeld een grote verlaging in het ene jaar gevolgd door een pittige verhoging in het volgende jaar.

De premie voor de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gebaseerd op dezelfde dekking. De inhoud van basisdekking wordt immers door de overheid bepaald en is bij elke basisverzekering gelijk. Dus ook bij de basisverzekering(en) van Jaaah. Het vergelijken van premies voor basisverzekeringen is niet moeilijk: u kiest welk type polis (natura/restitutie) u wilt en wat u belangrijk vindt qua keuzevrijheid. Vervolgens hoeft u alleen de premies te vergelijken om de goedkoopste basisverzekering te vinden.

Voor u als verzekerde is het prettig als uw zorgverzekeraar verklaarbare en stabiele premies rekent. Is dat niet zo - dan is het ieder jaar nodig om uitgebreid zorgverzekeringen te vergelijken. Een verzekeraar die dit jaar goed en goedkoop is kan dan immers volgend jaar opeens heel duur blijken. Daarom is het interessant om te kijken hoe hoog de premies voor de basisverzekering(en) van Jaaah in het verleden waren.

Om die reden is het ook interessant om te kijken naar de gemiddelde zorgpremie die Jaaah in de loop der jaren heeft gehanteerd voor haar basisverzekeringen. In de vergelijking van gemiddelde zorgpremies kunt u zien welke verzekeraar gemiddeld genomen de beste keuze zou zijn geweest. Dat kunt u meewegen in uw keuze voor uw zorgverzekeraar voor het nieuwe jaar.

Zorgpremie 2022 berekenen en vergelijken inclusief aanvullende dekkingen
Premies van basisverzekeringen voor 2022 vergelijken

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.