English version - international interest rates

OHRA basisverzekeringen 2018

Op het gebied van zorgverzekeringen biedt OHRA een standaardpakket aan dekkingen aan. Op het moment dat u meerdere verzekeringen heeft lopen bij OHRA kan er een pakketkorting gelden. OHRA heeft verder met verschillende organisaties (bijv. werkgevers) collectieve afspraken gemaakt waardoor de premies ook wat lager uit kunnen vallen.

Hieronder vindt u een overzicht van de basisverzekeringen van OHRA en de bijbehorende premies voor het jaar 2018.

Basisverzekeringen vergelijken

Overzicht OHRA basisverzekeringen 2018

HomeFinance.nl biedt u een overzicht van de zorgpremies van de basiszorgverzekering(en) van OHRA voor het kalenderjaar 2018. U ziet de premies per eigen risico-categorie: het wettelijk verplichte eigen risico van € 385 of een vrijwillig hoger eigen risico.

Online Gemak (restitutiepolis)  
Eigen risico van € 385€ 107,95aanvragen
Eigen risico van € 885€ 91,28aanvragen

* U ziet de basispremies per maand voor iedereen vanaf 18 jaar. De basisverzekering is tot de 18-jarige leeftijd gratis.

Wat heeft u aan deze premies van OHRA basisverzekeringen?

Hierboven ziet u een overzicht van de premies voor de basisverzekering(en) van OHRA in 2018. Op de website van HomeFinance.nl krijgt u op allerlei manieren informatie over zorgpremies. Over actuele premies, maar ook over historische premies en gemiddelde premies. Over premies voor basisverzekeringen en premies voor aanvullende verzekeringen.

Elk jaar bepalen de zorgverzekeraars opnieuw hun premies, dus ook OHRA. Zowel de premies voor de aanvullende zorgverzekeringen als die voor de basisverzekeringen worden elk jaar aangepast. Niet alleen OHRA mag ieder jaar opnieuw beslissingen nemen dat mag u ook! U kunt ieder jaar per 1 januari uw zorgverzekering opzeggen en een nieuwe afsluiten. Door goed te vergelijken kunt u ervoor zorgen dat u steeds de juiste zorgverzekering tegen de beste premie heeft.

De inhoud van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. De basisdekking wordt door de overheid bepaald en is bij elke basisverzekering gelijk. Het vergelijken van premies voor basisverzekeringen is vrij eenvoudig: het enige verschil tussen polissen zit in het type polis (natura/restitutie) en de keuzevrijheid.

Naast de premie voor 2018 is het ook interessant om te kijken naar de historische premies en de gemiddelde zorgpremie die OHRA in de loop der jaren heeft gehanteerd voor de basisverzekering. In de vergelijking van gemiddelde zorgpremies kunt u zien welke verzekeraar gemiddeld genomen de beste keuze zou zijn geweest. Dat kunt u meewegen in de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2018.

Niet alleen de premie voor de basisverzekering is van belang. Daarnaast beslist u of u naast de basisdekking een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten of aanhouden. Dan kijkt u immers niet alleen naar de basispremie, maar zeker ook naar de mogelijke dekkingen en bijbehorende premies van aanvullende zorgverzekeringen. Het complete plaatje is dan bepalend voor uw beslissing of u uw zorgverzekering in 2018 bij OHRA afsluit of bij een andere zorgverzekeraar.

OHRA producten en diensten op deze site:
Hieronder ziet u een selectie van OHRA producten waarover u op deze site informatie kunt vinden:

Direct de premies van deze zorgverzekeraar met andere zorgverzekeringen vergelijken