Search
Close this search box.

ABN AMRO

 

ABN AMRO leningen

ABN AMRO is een van de grootste financieel adviseurs in Nederland en biedt een verscheidenheid aan financiele producten, waaronder leningen. ABN AMRO leningen zijn zeer populair onder Nederlanders die op zoek zijn naar betaalbare leningen voor een grote uitgave of voor het aflossen van andere leningen. Lees verder om meer te weten te komen over ABN AMRO leningen, alsmede de voordelen van deze leningen.

Wat voor soort leningen verstrekt ABN AMRO?

ABN AMRO verstrekt verschillende soorten leningen die aansluiten bij de behoefte van een breed scala aan consumenten. Als u op zoek bent naar een lening, kunt u ervoor opteren een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een hypothecaire lening af te sluiten bij ABN AMRO.

Persoonlijke leningen:
Met deze lening kunt u op elk moment beschikken over een geldbedrag. U krijgt directe toegang tot het krediet en betaalt over een vaste periode terug. De rente wordt vooraf vastgesteld en is voor de hele looptijd van toepassing.

Doorlopend krediet:
De minimale looptijd voor een doorlopend krediet is 12 maanden. Bij ABN AMRO kunt u kiezen uit drie verschillende opties voor een doorlopend krediet. U kunt kiezen voor een krediet waarbij u maandelijks rente betaalt, of voor een leenbedrag waarmee u renteloze verkopen kunt doen. U kunt ook kiezen voor een doorlopend krediet zonder maandelijkse betaling.

Hypothecaire leningen:
Als u een huis wilt kopen, kunt u een hypothecaire lening bij ABN AMRO afsluiten. Met een hypothecaire lening kunt u tot 45 jaar de lening aflossen met een vaste of variabele rente. U betaalt het leenbedrag maandelijks of periodiek terug.

Waarom ABN AMRO lening vergelijken met Homefinance.nl?

ABN AMRO leningen kunnen eenvoudig en snel worden vergeleken met Homefinance.nl. Homefinance.nl biedt een onafhankelijke vergelijkingsservice die u gratis kunt gebruiken om verschillende leningen te vergelijken. U kunt hiermee eenvoudig ABN AMRO leningen vergelijken met andere geldverstrekkers en zo de meest voordelige lening vinden. U krijgt ook inzicht in de voorwaarden van de verschillende leningen en kunt ervoor kiezen de lening met de laagste rente.

Een ABN AMRO lening aanvragen via Homefinance.nl

Aanvragen te ABN AMRO lening kan via Homefinance.nl. U kunt hiervoor een online aanvraagformulier invullen en uw identiteitsbewijs uploaden. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag op uw rekening gestort. U kunt ook kiezen voor de optie doorlopend krediet waarbij u maandelijks rente betaalt of voor een doorlopend krediet zonder maandelijkse betaling. Uw lening kan worden volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie, zodat u kunt opnemen wat u nodig heeft. Het aanvragen van een lening via Homefinance.nl is gratis en u kunt de lening op elk moment aanpassen.

Wat is de SWIFT-code van ABN Amro?

De SWIFT-code van ABN Amro is ABNANL2A.

Wat is het IBAN van ABN Amro bank?

Het IBAN voor ABN AMRO bank is afhankelijk van de specifieke rekening. Aan iedere ABN AMRO rekening wordt een uniek IBAN van 22 tekens toegewezen. Om het IBAN van een specifieke ABN AMRO rekening te weten te komen, kunnen klanten contact opnemen met hun bank.

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Lloyds Bank 6,50%
Rabobank 6,50%
Defam Premium 6,60%
Directa 6,90%
Lender & Spender 7,10%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek