Verzekeringen heb je nodig in je dagelijks leven. Soms omdat ze verplicht zijn, anders omdat je niet in de financiële problemen wilt komen als er iets onverwachts gebeurt waardoor er schade ontstaat aan jouw auto, huis, inboedel of je lijf.

Hier op HomeFinance.nl geven we je onafhankelijke informatie over verzekeringen. Ook kun je voor verschillende polissen de mogelijkheden vergelijken. Daarmee kun je de juiste keuze maken, de verzekering kiezen die past bij jouw situatie.

Autoverzekering

Als je in Nederland een auto bezit, dan is een autoverzekering verplicht. Maar welk type autoverzekering je kiest, mag je zelf weten. Wij helpen je bij de juiste keuze.

Levensverzekering

Als iemand overlijdt, heeft dat een grote impact. Vaak zijn de financiele consequenties ook groot. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af.

Inboedelverzekering

Of je nu een huurhuis of een koophuis hebt: als er iets met de spullen in je huis gebeurt, kan de schade enorm zijn. Daarom sluiten veel mensen een inboedelverzekering af.

Opstalverzekering

Als er schade ontstaat aan je koophuis (bijv. door brand), zijn de kosten om die schade te herstellen vaak enorm. Dit risico kun je afdekken met een opstalverzekering.

Zorgverzekering

Wie in Nederland woont of werkt, moet in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De keuze is daarbij enorm: zowel qua dekkingen als zorgverzekeraars. Wij helpen u kiezen.

Actueel

Op HomeFinance.nl houden we u op de hoogte van het laatste financiële nieuws. Hieronder ziet u een overzicht van de laatste nieuws- en blogberichten.

Anneke Ranzato-Versloot
21-06-2021 Privé herstelplan voor coronaschade

Flinke versoepelingen van de maatregelen... is een herstelplan nodig voor de coronaschade? Voor de hele economie, voor specifieke branches en voor jou privé?

Anneke Ranzato-Versloot
17-06-2021 Ronaldo en de koers van Coca-Cola

Ronaldo schuift flesjes Coca-Cola aan de kant en de koers van het aandeel Coca-Cola vliegt naar beneden... maar kwam het wel door de actie van Ronaldo?

Anneke Ranzato-Versloot
16-06-2021 Elektrisch in plaats van gas en diesel

Opeens gaat het opvallend vaak over elektriciteit. Zonnepanelen, een elektrische auto, niet meer op gas koken... zijn we toch duurzaam een het worden?

HomeFinance
14-06-2021 Klachten BKR naar Kifid

Klachten over kredietregistratie worden vanaf oktober 2021 niet meer behandeld bij BKR - het klachtenloket verhuist naar het financiële klachteninstituut Kifid.

Anneke Ranzato-Versloot
10-06-2021 Gratis kinderopvang of toeslag voor alle ouders?

De SER adviseert een toeslag voor kinderopvang voor alle ouders, ongeacht of ze werken. Of is gratis kinderopvang voor iedereen nog een beter plan?

Anneke Ranzato-Versloot
02-06-2021 Waarde van vakantiegevoel en vrijheid

Campers, caravans en chalets gaan als zoete broodjes dit jaar... logisch: corona. Moet je daar je spaargeld in steken? Je koopt vakantiegevoel en vrijheid.

Anneke Ranzato-Versloot
31-05-2021 Geldzaken regelen... man of vrouw?

'Mijn vrouw zegt ook altijd dat ze niet alleen maar huisvrouw is'.... trigger voor een blog over rolpatronen, ook in het regelen van financiële zaken.

Anneke Ranzato-Versloot
27-05-2021 Nep-bezorgingsapp plundert bankrekening

Groot alarm rondom smishing en malware met nep-SMSjes, zogenaamd van bezorgdienst of webshop. Zo kan je bankrekening geplunderd worden dus... opletten!

Blijf op de hoogte!

Abonneer op onze mailservice en blijf o.a. op de hoogte omtrent verzekeringen

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.