Verzekeringen heb je nodig in je dagelijks leven. Soms omdat ze verplicht zijn, anders omdat je niet in de financiële problemen wilt komen als er iets onverwachts gebeurt waardoor er schade ontstaat aan jouw auto, huis, inboedel of je lijf.

Hier op HomeFinance.nl geven we je onafhankelijke informatie over verzekeringen. Ook kun je voor verschillende polissen de mogelijkheden vergelijken. Daarmee kun je de juiste keuze maken, de verzekering kiezen die past bij jouw situatie.

Autoverzekering

Als je in Nederland een auto bezit, dan is een autoverzekering verplicht. Maar welk type autoverzekering je kiest, mag je zelf weten. Wij helpen je bij de juiste keuze.

Levensverzekering

Als iemand overlijdt, heeft dat een grote impact. Vaak zijn de financiele consequenties ook groot. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af.

Inboedelverzekering

Of je nu een huurhuis of een koophuis hebt: als er iets met de spullen in je huis gebeurt, kan de schade enorm zijn. Daarom sluiten veel mensen een inboedelverzekering af.

Opstalverzekering

Als er schade ontstaat aan je koophuis (bijv. door brand), zijn de kosten om die schade te herstellen vaak enorm. Dit risico kun je afdekken met een opstalverzekering.

Zorgverzekering

Wie in Nederland woont of werkt, moet in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De keuze is daarbij enorm: zowel qua dekkingen als zorgverzekeraars. Wij helpen u kiezen.

Actueel

Op HomeFinance.nl houden we u op de hoogte van het laatste financiële nieuws. Hieronder ziet u een overzicht van de laatste nieuws- en blogberichten.

HomeFinance
12-04-2021 Negatieve rente-grens bij ING naar € 100.000

ING verlaagt de grens voor de negatieve spaarrente per 1 juli 2021 naar € 100.000 - per rekening. Maar: betalen voor spaargeld is in Nederland nog niet nodig.

HomeFinance
08-04-2021 Misleidende doorschakeldiensten

De ACM concludeert dat doorschakeldiensten misleidend zijn: de consument heeft niet de intentie om hen te betalen. De toezichthouder zoekt naar een oplossing.

HomeFinance
01-04-2021 Beleggingsfraude herkennen

De AFM krijgt veel signalen van beleggingsfraude en zet veelgebruikte overtuigingstrucs van oplichters op een rij. Ook de Fraudehelpdesk heeft veel tips.

Anneke Ranzato-Versloot
31-03-2021 Blind vertrouwen op Boef?

Podcasts zijn booming. Over allerlei onderwerpen, dus ook over geldzaken - en dan vooral beleggen. Maar naar wie luister je en wie kun je vertrouwen?

Anneke Ranzato-Versloot
23-03-2021 NFT - wat is dát nou weer?

NFT's zijn steeds vaker in het nieuws - maar wat is dat dan? Een uniek eigendomsbewijs van digitale items... er gaat grof geld in om. Doe jij al mee?

Anneke Ranzato-Versloot
22-03-2021 ABN AMRO en woekerrente doorlopend krediet

Het Kifid stelt dat ABN AMRO de 'woekerrente' van doorlopende kredieten moet compenseren. De bank gaat in gesprek én naar de rechter. Is dit allemaal onzin?

Anneke Ranzato-Versloot
15-03-2021 #EatTheRich? Ga stemmen!

Het is kennelijk trending op Twitter: #EatTheRich. Wat heb je eraan om op social media tegen de rijken aan te schoppen? Ga stemmen en ga wat doén!

Anneke Ranzato-Versloot
04-03-2021 Minimumloon omhoog - is dat nodig?

Veel politieke partijen hebben het over een verhoging van het minimumloon. Is een basisinkomen - of negatieve inkomstenbelasting - niet een beter plan?

Blijf op de hoogte!

Abonneer op onze mailservice en blijf o.a. op de hoogte omtrent verzekeringen

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.