Verzekeringen heb je nodig in je dagelijks leven. Soms omdat ze verplicht zijn, anders omdat je niet in de financiƫle problemen wilt komen als er iets onverwachts gebeurt waardoor er schade ontstaat aan jouw auto, huis, inboedel of je lijf.

Hier op HomeFinance.nl geven we je onafhankelijke informatie over verzekeringen. Ook kun je voor verschillende polissen de mogelijkheden vergelijken. Daarmee kun je de juiste keuze maken, de verzekering kiezen die past bij wat jouw situatie.

Autoverzekering

Als je in Nederland een auto bezit, dan is een autoverzekering verplicht. Maar welk type autoverzekering je kiest, mag je zelf weten. Wij helpen je bij de juiste keuze.

Levensverzekering

Als iemand overlijdt, heeft dat een grote impact. Vaak zijn de financiele consequenties ook groot. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af.

Inboedelverzekering

Of je nu een huurhuis of een koophuis hebt: als er iets met de spullen in je huis gebeurt, kan de schade enorm zijn. Daarom sluiten veel mensen een inboedelverzekering af.

Opstalverzekering

Als er schade ontstaat aan je koophuis (bijv. door brand), zijn de kosten om die schade te herstellen vaak enorm. Dit risico kun je afdekken met een opstalverzekering.

Zorgverzekering

Wie in Nederland woont of werkt, moet in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De keuze is daarbij enorm: zowel qua dekkingen als zorgverzekeraars. Wij helpen u kiezen.

Actueel

Het laatste nieuws van alle verzekeringen

Anneke Ranzato-Versloot
22-12-2020 Collectieve zorgverzekering interessanter?

In haar keuze voor een zorgverzekering voor 2021 moest Anneke nog naar de collectieve polissen kijken. Dat blijkt interessanter dan ze dacht...

Anneke Ranzato-Versloot
21-12-2020 Zorgverzekering voor 2021: heb jij al gekozen?

Nog 10 dagen voor het kiezen van je zorgverzekering voor 2021. Heb jij al gekozen? Anneke nog niet - ze neemt je 'live' mee in haar keuzeproces.

Anneke Ranzato-Versloot
08-12-2020 Eindejaarsacties voor je geld

Heb jij het al gedaan? Aan de slag met je jaarruimte, zorgverzekering en besparingen op vermogensbelasting? Meteen doen voor 2021 begint!

HomeFinance
02-12-2020 Yarden mag uitvaartpolissen tóch aanpassen

Uitvaartverzekeraar Yarden mag de aanpassing van haar pakketpolissen tóch doorzetten. Het Gerechtshof draait het eerdere vonnis van de kantonrechter terug.

Anneke Ranzato-Versloot
01-12-2020 Eigen risico en eigen bijdrage bij zorg

De eigen bijdrage voor zorg en het eigen risico in je zorgverzekering... Wat is het verschil? Wat moet je nou zelf betalen? Voorbeeld over medicijnen!

Anneke Ranzato-Versloot
24-11-2020 Gelddokters en verplichte geldzorgverzekering

Waarom werken we niet aan onze financiële gezondheid, doen we niet de moeite om te besparen? Tijd voor gelddokters en een verplichte geldzorgverzekering...

Jos Koets
20-11-2020 Arbeidsongeschikt... En de hypotheek dan?

Het is belangrijk om bij het afsluiten van een hypotheek de mogelijke risico's goed in kaart te brengen. Jos gaat in deze blog in op arbeidsongeschiktheid.

Anneke Ranzato-Versloot
19-11-2020 Zorgverzekering 2021: moet je kiezen voor vrije keuze?

Je kunt je zorgverzekering voor 2021 selecteren, de premies zijn bekend. Moet je kiezen voor vrije keuze of is dat niet nodig? Het scheelt nogal in premie!

Blijf op de hoogte!

Abonneer op onze mailservice en blijf o.a. op de hoogte omtrent verzekeringen

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.