Verzekeringen heb je nodig in je dagelijks leven. Soms omdat ze verplicht zijn, anders omdat je niet in de financiƫle problemen wilt komen als er iets onverwachts gebeurt waardoor er schade ontstaat aan jouw auto, huis, inboedel of je lijf.

Hier op HomeFinance.nl geven we je onafhankelijke informatie over verzekeringen. Ook kun je voor verschillende polissen de mogelijkheden vergelijken. Daarmee kun je de juiste keuze maken, de verzekering kiezen die past bij wat jouw situatie.

Autoverzekering

Als je in Nederland een auto bezit, dan is een autoverzekering verplicht. Maar welk type autoverzekering je kiest, mag je zelf weten. Wij helpen je bij de juiste keuze.

Levensverzekering

Als iemand overlijdt, heeft dat een grote impact. Vaak zijn de financiele consequenties ook groot. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af.

Inboedelverzekering

Of je nu een huurhuis of een koophuis hebt: als er iets met de spullen in je huis gebeurt, kan de schade enorm zijn. Daarom sluiten veel mensen een inboedelverzekering af.

Opstalverzekering

Als er schade ontstaat aan je koophuis (bijv. door brand), zijn de kosten om die schade te herstellen vaak enorm. Dit risico kun je afdekken met een opstalverzekering.

Zorgverzekering

Wie in Nederland woont of werkt, moet in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De keuze is daarbij enorm: zowel qua dekkingen als zorgverzekeraars. Wij helpen u kiezen.

Laatste actualiteiten over verzekeringen

#verzekeringen #zorgverzekeringen

Anneke Ranzato-Versloot

Waarom werken we niet aan onze financiële gezondheid, doen we niet de moeite om te besparen? Tijd voor gelddokters en een verplichte geldzorgverzekering...

Jos Koets

Het is belangrijk om bij het afsluiten van een hypotheek de mogelijke risico's goed in kaart te brengen. Jos gaat in deze blog in op arbeidsongeschiktheid.

Anneke Ranzato-Versloot

Je kunt je zorgverzekering voor 2021 selecteren, de premies zijn bekend. Moet je kiezen voor vrije keuze of is dat niet nodig? Het scheelt nogal in premie!

De zorgpremies voor 2021 zijn bekend. De verschillen zijn dit jaar erg groot. Waar vind je de laagste zorgpremie voor 2021?

De premies voor zorgverzekeringen in 2021 zijn bekend. De meeste zorgpremies stijgen flink, tot wel 11 euro per maand. Toch gaan er ook enkele premies omlaag.

Anneke Ranzato-Versloot

De zorgpremies voor 2021 moeten vandaag allemaal bekend zijn... we begonnen de dag met 3 premies. De rest moet vandaag binnenstromen voor jouw vergelijking!

Het regelen van een autoschade wordt makkelijker: de benadeelde kan dan de schade die is veroorzaakt door een ander claimen bij zijn eigen verzekeraar.

Anneke Ranzato-Versloot

Besparen is voor veel mensen relevant. Vergelijken van rentes, premies, prijzen en tarieven helpt. Doe dat regelmatig - maak je eigen vergelijkingskalender!

Blijf op de hoogte!

Abonneer op onze mailservice en blijf o.a. op de hoogte omtrent verzekeringen

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.