Verzekeringen heb je nodig in je dagelijks leven. Soms omdat ze verplicht zijn, anders omdat je niet in de financiële problemen wilt komen als er iets onverwachts gebeurt waardoor er schade ontstaat aan jouw auto, huis, inboedel of je lijf.

Hier op HomeFinance.nl geven we je onafhankelijke informatie over verzekeringen. Ook kun je voor verschillende polissen de mogelijkheden vergelijken. Daarmee kun je de juiste keuze maken, de verzekering kiezen die past bij jouw situatie.

Autoverzekering

Als je in Nederland een auto bezit, dan is een autoverzekering verplicht. Maar welk type autoverzekering je kiest, mag je zelf weten. Wij helpen je bij de juiste keuze.

Levensverzekering

Als iemand overlijdt, heeft dat een grote impact. Vaak zijn de financiele consequenties ook groot. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af.

Inboedelverzekering

Of je nu een huurhuis of een koophuis hebt: als er iets met de spullen in je huis gebeurt, kan de schade enorm zijn. Daarom sluiten veel mensen een inboedelverzekering af.

Opstalverzekering

Als er schade ontstaat aan je koophuis (bijv. door brand), zijn de kosten om die schade te herstellen vaak enorm. Dit risico kun je afdekken met een opstalverzekering.

Zorgverzekering

Wie in Nederland woont of werkt, moet in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De keuze is daarbij enorm: zowel qua dekkingen als zorgverzekeraars. Wij helpen u kiezen.

Actueel

Op HomeFinance.nl houden we u op de hoogte van het laatste financiële nieuws. Hieronder ziet u een overzicht van de laatste nieuws- en blogberichten.

Anneke Ranzato-Versloot
23-11-2021 Voordeel voor je geldzaken en wereldbeeld

De meeste mensen deugen - Anneke is in de ban van het boek van Rutger Bregman. Ze wijst je graag op voordeel: voor je geldzaken én voor je wereldbeeld.

HomeFinance
19-11-2021 Meer schade door digitale fraude

De schade van digitale bankfraude neemt toe. Vooral de schade van bankhelpdeskfraude of spoofing is in 2021 flink gestegen. De NVB wil een integrale aanpak.

Anneke Ranzato-Versloot
17-11-2021 Geld lenen levert geld op

Leenrente die lager ligt dan de inflatie & blije beurzen... recept voor beleggen met geleend geld. Houd de stabiliteit van jouw geldzaken in de gaten!

Anneke Ranzato-Versloot
16-11-2021 Mijn kind wil zelf beleggen!

Beleggen door kinderen, zelf spelen met aandelen dus... hoe kunnen we dat regelen? Mijn kind wil zélf beleggen en dat lijkt mij wel leerzaam, maar mag het?

Anneke Ranzato-Versloot
10-11-2021 Energiecontracten, thuisbatterijen en laadpalen

Gas en stroom houden de gemoederen aardig bezig: over omvallende energieleveranciers, stroom opsparen in thuisbatterijen en vertraagde laadpalen.

Anneke Ranzato-Versloot
05-11-2021 Finfluencers & cryptoscams: waarschuw je kinderen!

Kinderen zijn makkelijk te beïnvloeden door finfluencers, games en series... kunnen zo verzeild raken in cryptoscams en veel geld verliezen. Waarschuw ze!

Anneke Ranzato-Versloot
28-10-2021 Prijsvechters: wat als ze stoppen?

Prijsvechters zijn lekker goedkoop voor energie, sparen, lenen en hypotheken. Maar wat als ze ermee stoppen? Wat gebeurt er dan met jouw stroom en geld?

Anneke Ranzato-Versloot
19-10-2021 Huiseigenaren rijker dan huurders - verrassend?

Huiseigenaren hebben in doorsnee 14x meer vermogen dan huurders, concludeert het CBS. Anneke vindt dat niet verrassend, om verschillende redenen.

Blijf op de hoogte!

Abonneer op onze mailservice en blijf o.a. op de hoogte omtrent verzekeringen

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.