Verzekeringen heb je nodig in je dagelijks leven. Soms omdat ze verplicht zijn, anders omdat je niet in de financiële problemen wilt komen als er iets onverwachts gebeurt waardoor er schade ontstaat aan jouw auto, huis, inboedel of je lijf.

Hier op HomeFinance.nl geven we je onafhankelijke informatie over verzekeringen. Ook kun je voor verschillende polissen de mogelijkheden vergelijken. Daarmee kun je de juiste keuze maken, de verzekering kiezen die past bij jouw situatie.

Autoverzekering

Als je in Nederland een auto bezit, dan is een autoverzekering verplicht. Maar welk type autoverzekering je kiest, mag je zelf weten. Wij helpen je bij de juiste keuze.

Levensverzekering

Als iemand overlijdt, heeft dat een grote impact. Vaak zijn de financiele consequenties ook groot. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af.

Inboedelverzekering

Of je nu een huurhuis of een koophuis hebt: als er iets met de spullen in je huis gebeurt, kan de schade enorm zijn. Daarom sluiten veel mensen een inboedelverzekering af.

Opstalverzekering

Als er schade ontstaat aan je koophuis (bijv. door brand), zijn de kosten om die schade te herstellen vaak enorm. Dit risico kun je afdekken met een opstalverzekering.

Zorgverzekering

Wie in Nederland woont of werkt, moet in Nederland een zorgverzekering afsluiten. De keuze is daarbij enorm: zowel qua dekkingen als zorgverzekeraars. Wij helpen u kiezen.

Actueel

Op HomeFinance.nl houden we u op de hoogte van het laatste financiële nieuws. Hieronder ziet u een overzicht van de laatste nieuws- en blogberichten.

HomeFinance
20-09-2021 Prinsjesdag lekkage

Prinsjesdag staat voor de deur - traditiegetrouw zijn er vooraf de nodige plannen uitgelekt. Welke uitgaven heeft het kabinet ingepland voor 2022?

Anneke Ranzato-Versloot
13-09-2021 Qollect: 'er is meer te halen'

Er is een nieuwe claimclub rondom de leenrentes. Qollect vindt dat de Consumentenbond zich heeft laten inpakken, dat er meer te halen is. Ze ruiken geld...

HomeFinance
07-09-2021 Compensatie leenrente ABN AMRO krijgt vorm

ABN AMRO heeft informatie gepubliceerd over de compensatieregeling voor de te hoge rente op doorlopende kredieten. Ruim 200.000 klanten krijgen geld terug.

Anneke Ranzato-Versloot
02-09-2021 Bankrun vanwege negatieve rente op sparen?

Een run op bankrekeningen... is dat een bankrun? Nee: het gaat om zakelijke spaarders die hun geld willen spreiden vanwege de negatieve spaarrente.

Anneke Ranzato-Versloot
30-08-2021 Werklozen en de berg vacatures

Het stikt van de banen, lees je overal - er zijn meer vacatures dan werklozen. Toch groeit de groep langdurig werklozen en is er discussie over zzp'ers.

Anneke Ranzato-Versloot
24-08-2021 Oordelen over normaal en waarde

Back to normal... maar wat is normaal? Is afwijken van gemiddeld goed of slecht? Veel of weinig geld, maakt dat jou als mens meer of minder waard?

Anneke Ranzato-Versloot
18-08-2021 Banken tegenover antivaxers en complotdenkers

Banken blijken rekeningen van antivaxers en complotdenkers op te blokkeren, op te zeggen en te weigeren. Is dat acceptabel of gaat het te ver?

Anneke Ranzato-Versloot
16-08-2021 Digital nomads en passief inkomen

Digital nomads, verdienen die bakken met geld zonder te werken? Niet per se. De een werkt als freelancer op uurtarief, de ander heeft wel een passief inkomen.

Blijf op de hoogte!

Abonneer op onze mailservice en blijf o.a. op de hoogte omtrent verzekeringen

Nu aanmelden

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.