Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Over Ons

HomeFinance.nl is een initiatief van Finckers BV uit Nijmegen. Deze website bestaat al sinds 2003 en trekt gemiddeld ongeveer 100.000 bezoekers per maand.

Met onze website willen wij u onafhankelijke financiële informatie geven en wegwijs maken op het gebied van een groot aantal financiële onderwerpen. Wij zijn niet verbonden aan een bank of andere financiële instelling.

Op HomeFinance.nl bent u op het juiste adres voor het aanvragen, afsluiten of openen van de verzekering, hypotheek, lening of spaarrekening van uw keuze. Hierbij kennen wij 2 werkwijzen:

  1. Voor een aantal producten / diensten treden wij zelf (Finckers) op als financieel adviseur en/of bemiddelaar.
  2. Voor een aantal producten op HomeFinance.nl verwijzen wij u door naar een andere financiële dienstverlener: wij zijn dan op geen enkele wijze betrokken bij het vervolg.

Per 1 juli 2022 is HomeFinance overgenomen door Finckers. Deze wisseling van eigenaar doet niets af aan het doel van deze website: het bieden van onafhankelijk financieel inzicht voor iedereen.

Natuurlijk vertellen we u met plezier meer over HomeFinance.nl/Finckers, wie we zijn en hoe we werken:

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek