Search
Close this search box.

Contactformulier

Heeft u vragen over of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot lopende financiële producten die u via ons (Finckers BV uit Nijmegen) heeft afgesloten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Heeft u vragen over of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot lopende financiële producten die u NIET via ons heeft afgesloten? Neemt u dan contact op met uw tussenpersoon of de betreffende financiële instelling.

Heeft u een vraag, tip, foutmelding, opmerking of een andere reden om contact met HomeFinance.nl te zoeken? Stuur dan een mail naar [email protected]. Wij zullen uw mail altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hertogstraat 131
6511 RZ Nijmegen
telnr.: 088 22 77 344
KvK: 76100200
AFM: 12047091

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Defam Premium 6,60%
SNS Bank 6,60%
Lloyds Bank 6,70%
Rabobank 6,70%
ING 6,80%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek