Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

Autorijden kost geld, dat is logisch. Maar hoeveel kost het bij jou? En is dat nodig, of kun je leuk besparen op de kosten van het autovervoer? Misschien is er meer mogelijk dan je denkt, zonder  (veel) in te leveren op het gemak van een auto.

Zoek je een laadpaal?

Een laadpaal thuis is ideaal als je een elektrische auto hebt. Maar welke laadpaal moet je kiezen en hoe werkt dat allemaal?

Deelauto als oplossing

Autorijden hoeft niet per se met een eigen auto. Een deelauto is een perfecte oplossing: voordelig en duurzaam.


Manieren om te besparen op autokosten

Hoe kun je minder geld kwijt zijn aan autorijden?

Als je geld genoeg hebt vind je het misschien geen probleem dat autorijden veel geld kost. Is het bij jou wel nodig om op de centen te letten? Dan zijn de kosten van jouw auto een belangrijke bron van mogelijke besparing. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt besparen op jouw autokosten.


Andere auto : elektrisch misschien?

Stroom goedkoper dan benzine, LPG of diesel

Tijdelijk

Bij de overweging om een andere auto te kopen kan het een goed idee zijn om elektrisch te gaan rijden. Zéker als je een elektrische auto met eigen laadpaal combineert met het installeren van zonnepanelen op je dak kun je daar behoorlijk geld mee besparen.

Hybride, plug-in hybride of volledig elektrische auto

Elektrisch autorijden kan op verschillende manieren. Hybride auto's rijden zowel op elektriciteit als op een andere brandstof, de volledig elektrische auto enkel op stroom.

Meer over elektrisch rijden


Actueel

Onze laatste artikelen over besparen


Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.