Vragen? Bel ons: 088-22 77 311

Als u een lening afsluit moet u de maandlast ervan natuurlijk wel kunnen betalen. Een belangrijke vraag is dus: ‘Wat kost een lening per maand?’. HomeFinance.nl helpt u graag aan het antwoord op deze vraag. Bereken hier het maandbedrag voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Bereken het maandbedrag voor een lening
maanden
%
bezig

HomeFinance.nl geeft met bovenstaande berekening antwoord op de vraag wat de maandlast van een lening is. De uitkomst is een benadering, die enigszins kan afwijken van het maandbedrag dat uw kredietverstrekker berekent. Dit komt door afrondingsverschillen.

De lening met het laagste maandbedrag is niet per se de beste keuze. Kijk altijd kritisch naar het rentepercentage dat in rekening gebracht wordt, en naar de looptijd. De maandlast kan laag gehouden worden door een lange looptijd te hanteren. Daarbij betaalt u dan echter in totaal veel meer voor uw lening dan bij een kortere looptijd (met een hoger maandbedrag).

U kunt op de totale kosten van uw lening besparen door tussentijds extra af te lossen. Dan is uw lening eerder volledig afgelost en betaalt u er uiteindelijk minder voor.

Wilt u een lening afsluiten? Controleer dan snel of u het bedrag dat u nodig heeft ook werkelijk kunt lenen. U kunt dat direct doen via onze berekening voor uw maximale lening.

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.