Search
Close this search box.

Lenen en de erfenis

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Veelgestelde vragen: Lenen en de erfenis

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen over lenen en de erfenis. Als een naaste (onverhoopt) komt te overlijden, dan moet er veel geregeld worden en komt er veel op de nabestaanden af, juist op een moment met veel verdriet. Wat gebeurt er met doorlopende kredieten of persoonlijke als iemand komt te overlijden? Hoe kunt u voorkomen dat uw partner of kinderen na overlijden verantwoordelijk worden voor uw lening? En wat kunnen uw partner en kinderen nog doen als er na overlijden toch een schuld overblijft? Alle veelgestelde vragen over erven en leningen worden hier behandeld.

Vragen

Wat gebeurt er met mijn lening als ik kom te overlijden?

Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek