Search
Close this search box.

Veilig en verantwoord lenen

Veelgestelde vragen: Veilig en verantwoord lenen

Op deze pagina vindt u verwijzingen naar veelgestelde vragen over veilig lenen. U vindt hier veelgestelde vragen over verantwoord de maximale lening berekenen, de maandlasten van een lening berekenen en de risico’s van een inkomensdaling door bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Daarnaast zijn er ook veelgestelde vragen te vinden over wat er gebeurt als u komt te overlijden, wilt scheiden of met pensioen gaat. Kortom alle belangrijke zaken om veilig en verantwoord te lenen worden hier besproken.

Onderwerpen

Lenen en achterstanden – 2Lenen en arbeidsongeschiktheid – 1Lenen en belastingen – 1Lenen en de erfenis – 1Lenen en een (echt)scheiding – 0Lenen en overlijden – 2Lenen en pensioen – 1Lenen en rentestijgingen – 1Lenen en werkloosheid – 1Maandlasten lenen (berekenen) – 2Maximaal lenen (berekenen) – 1Veilig zakelijk lenen – 1

Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Wij vergelijken onderstaande lening verstrekkers

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Lloyds Bank 6,50%
Rabobank 6,50%
Defam Premium 6,60%
Directa 6,90%
Lender & Spender 7,10%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek