Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

6 maands Euribor rente

Actuele en historische Euribor tarieven – 6 maanden

Op deze pagina vindt u actuele en historische gegevens van het 6 maands Euribor rente tarief. Dit is het rente tarief waartegen de Euribor panel banken elkaar leningen in Euro’s verstrekken met een looptijd van 6 maanden. Naast het 6 maands Euribor tarief zijn er nog een aantal andere Euribor rentes.

6 maands Euribor rente tarief – actuele rente

Hieronder ziet u 2 tabellen. In de eerste tabel vindt u de 6 maands Euribor rente tarieven van de laatste 10 dagen. In de tweede abel vindt u van de laatste 10 maanden het eerste 6 maands Euribor tarief van de betreffende maand. Het eerste tarief van de maand kan door banken gebruikt worden bij het bepalen van bijvoorbeeld de hypotheekrente, spaarrente of leenrente.
Euribor® and Eonia® zijn geregisteerde merken van European Money Markets Institute. De enige originele bronnen van Euribor® data zijn The European Money Markets Instute en Reuters.

6 maands Euribor rente tarief – grafieken met historische data

Om een goed beeld te krijgen van de rente ontwikkeling van het 6 maands Euribor rente tarief, vindt u hieronder een grafiek met de historische data. U kunt zelf de periode aanpassen.

6 maands Euribor grafiek

Hier komt je shortcode voor de tabel
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek