Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Nieuw: spaarrekening met 2% rente!

Sparen bij Citibank (Ierland) via Trade Republic (Duitsland)

Sparen bij Citibank (Ierland) via Trade Republic (Duitsland)

Per vandaag is er een nieuwe aanbieder van spaarrekeningen in Nederland: Trade Republic Bank. Dit is een Duitse financiële instelling die actief is in beleggingen. In samenwerking met Citibank bieden ze nu een spaarrekening aan met een hoge rente van maar liefst 2%.

Spaarrekening details

Deze rente is fors hoger dan de hoogste spaarrente in de vergelijkingen tot nu toe – die stond op naam van bunq (Nederalnd) met 1,31%, gevolgd door Bigbank (Estland) met 1,30% en Renault Bank (Frankrijk) met 1,25%.

Vergelijk spaarrekeningen

Trade Republic Bank in Duitsland

Trade Republic Bank staat als beleggingsinstelling onder toezicht van de Deutsche Bundesbank en de BaFin (Duitse federale financiële toezichthoudende autoriteit). Trade Republic werkt samen met banken als Citibank en Deutsche Bank om het geld van haar klanten veilig te stallen.

Trade Republic

Spaarrekening bij Citibank

Het spaargeld dat ondergebracht wordt bij Trade Republic komt op een rekening bij Citibank Europe Plc in Ierland. De bank is onderdeel van Citigroup, een gerenommeerde internationale financiële instelling die wereldwijd actief is.

Spaargarantie van Ierland

Voor de rekeningen geldt de spaargarantie van Ierland. Als lid van de Europese Unie (EU) heeft Ierland een depositogarantiestelsel (Deposit Guarantee Scheme) dat dezelfde dekking geeft als dat van Nederland: € 100.000 per persoon, per bank.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek