Search
Close this search box.

Kuiper

Het onstaan van Kuiper verzekeringen

Kuiper verzekeringen is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan een eeuw bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1912 door de familie Kuiper. De familie Kuiper wilde een verzekeraar oprichten die zich richtte op de middenmoot. Kuiper is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op zowel particuliere als zakelijke klanten.

Kuiper is opgericht door de vader van de huidige directeur, Jan Kuiper. Jan Kuiper is in 1965 bij het bedrijf begonnen als verzekeringsagent, en heeft het bedrijf in de afgelopen jaren uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Het bedrijf heeft altijd een klantgerichte benadering gehad, waarbij de klant centraal staat. Kuiper heeft ook altijd kwaliteit hoog in het vaandel gehouden, waardoor het bedrijf een goede reputatie heeft opgebouwd bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Kuiper is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 600 verzekeringsagenten in het hele land. Kuiper heeft al meer dan een eeuw ervaring in het verzekeren van bedrijven en particulieren. Door de jaren heen is het bedrijf uitgebreid met verschillende verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en levensverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Kuiper verzekeringen?

Kuiper verzekeringen heeft een groot kantoor in Rotterdam, waar klanten terecht kunnen voor verzekeringen. Daarnaast heeft het bedrijf een website, e-mailadres en telefoonnummer waar klanten terecht kunnen voor meer informatie.

Website: www.kuiperverzekeringen.nl
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 010-4343-4343

Kuiper heeft ook een kantoor in de stad Amsterdam, waar klanten terecht kunnen voor verzekeringen. Daarnaast heeft het bedrijf een contactformulier op de website waar klanten meer informatie kunnen aanvragen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Kuiper allemaal?

Kuiper biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Schadeverzekeringen
– Brandverzekeringen
– Levensverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Hypotheekverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

Kuiper biedt ook verschillende combinatiepakketten aan, waarmee klanten meerdere verzekeringen kunnen afsluiten tegen een lagere premie.

Waarom je Kuiper moet vergelijken in premie?

Kuiper biedt een breed scala aan verzekeringen tegen zeer concurrerende premies. Het bedrijf heeft verschillende manieren waarop klanten hun premie kunnen verlagen, zoals kortingen op hun autoverzekering, inboedelverzekering of reisverzekering. Daarnaast biedt Kuiper ook een korting op de premie als klanten meerdere verzekeringen afsluiten.

Kuiper heeft ook verschillende manieren waarop klanten hun premie kunnen verhogen, zoals een hoger eigen risico bij hun autoverzekering, of een hogere dekking bij hun inboedelverzekering. Daarnaast biedt Kuiper ook verschillende aanvullende dekkingen voor extra bescherming.

Kuiper biedt ook een online vergelijker waarmee klanten hun premie kunnen vergelijken met andere verzekeraars. De vergelijker geeft klanten een inzicht in de verschillende premies van verschillende verzekeraars, en geeft klanten de mogelijkheid om de beste premie te vinden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Kuiper verzekeringen en de antwoorden daarop

Kuiper verzekeringen krijgt veel vragen van klanten over hun verzekeringen. Hieronder staan de meestgestelde vragen met de antwoorden daarop.

Q: Wat is de minimumleeftijd om een Kuiper verzekering af te sluiten?
A: De minimumleeftijd om een Kuiper verzekering af te sluiten is 18 jaar.

Q: Is er een kortingsregeling voor jongeren bij Kuiper verzekeringen?
A: Ja, Kuiper biedt een kortingsregeling voor jongeren die 18-25 jaar oud zijn.

Q: Kan ik een Kuiper verzekering afsluiten als ik een buitenlandse nationaliteit heb?
A: Ja, Kuiper biedt verzekeringen aan mensen met een buitenlandse nationaliteit.

Q: Wat is de dekking van de Kuiper autoverzekering?
A: De Kuiper autoverzekering biedt dekking tegen schade die is veroorzaakt door aanrijdingen, brand, diefstal, stormschade en andere gebeurtenissen.

Q: Wat is het maximum eigen risico bij de Kuiper autoverzekering?
A: Het maximum eigen risico bij de Kuiper autoverzekering is €500.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek