Search
Close this search box.

Orion Direct

Het onstaan van Orion Direct verzekeringen

Orion Direct verzekeringen is in 1995 opgericht door Peter G. Evers. Hij had een visie op hoe het verzekeringsbedrijf eruit zou zien: een bedrijf dat zich toespitst op het leveren van eerlijke, betaalbare verzekeringen voor mensen die op zoek zijn naar een financiële bescherming. Orion Direct is sinds de oprichting gegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder auto-, woning-, schade- en levensverzekeringen. Met een team van meer dan 300 medewerkers, waaronder specialisten in verzekeringen, is Orion Direct uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van Orion Direct verzekeringen?

Orion Direct verzekeringen is te bereiken op het volgende adres:

Orion Direct Verzekeringen
Grote Kerkstraat 13
6511 NX Nijmegen

U kunt ook bellen met Orion Direct Verzekeringen op het volgende telefoonnummer: 024-322-2111.

Orion Direct Verzekeringen heeft ook een website, www.oriondirect.nl, waar u meer informatie kunt vinden over de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt, evenals contactgegevens en informatie over de verschillende verzekeringen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Orion Direct allemaal?

Orion Direct biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

ΓÇó Autoverzekeringen: Orion Direct biedt verschillende soorten autoverzekeringen, waaronder een reisverzekering, verzekeringen voor de aanschaf van een auto, motorrijtuigenverzekeringen en autoverzekeringen voor vrachtauto’s.

ΓÇó Woningverzekeringen: Orion Direct biedt een verscheidenheid aan woningverzekeringen, waaronder een brandverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering en een verhuizingverzekering.

ΓÇó Schadeverzekeringen: Orion Direct biedt verschillende soorten schadeverzekeringen, waaronder een rechtsbijstandverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een bestuurdersverzekering en een reisverzekering.

ΓÇó Levensverzekeringen: Orion Direct biedt verschillende soorten levensverzekeringen, waaronder een opstalverzekering, een uitvaartverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een overlijdensrisicoverzekering en een spaarverzekering.

Waarom je Orion Direct moet vergelijken in premie?

Orion Direct biedt een breed assortiment aan verzekeringen aan, waardoor het verleidelijk is om de verzekeringen direct af te sluiten zonder de premie te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen. Echter, het is belangrijk om de verzekeringen te vergelijken in premies om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt.

Het vergelijken van premies is een goede manier om erachter te komen welke verzekering het best bij uw behoeften past. Door premies te vergelijken, kunt u erachter komen welke verzekeringen het meest betaalbaar zijn en welke de beste dekking bieden. Door verschillende verzekeringen te vergelijken, kunt u ook een goed beeld krijgen van de verschillende dekkingen die worden aangeboden door verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Orion Direct verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over Orion Direct verzekeringen zijn onder andere:

ΓÇó Is Orion Direct een betrouwbare verzekeringsmaatschappij?
Ja, Orion Direct is een betrouwbare verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

ΓÇó Wat voor soort verzekeringen biedt Orion Direct aan?
Orion Direct biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder auto-, woning-, schade- en levensverzekeringen.

ΓÇó Waar kan ik meer informatie vinden over de verzekeringen van Orion Direct?
U kunt meer informatie vinden over de verzekeringen van Orion Direct op hun website, www.oriondirect.nl. Daar kunt u ook contactgegevens vinden en informatie over de verschillende verzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek