Search
Close this search box.

Mee├╣s

Het onstaan van Mee├╣s verzekeringen

Mee├╣s verzekeringen is een Nederlands verzekeringsmaatschappij die in 1959 is opgericht door Jan Mee├╣s. Jan Mee├╣s had een verzekeringskantoor in Rotterdam en begon op kleine schaal verzekeringen te verkopen. In de loop der jaren is Mee├╣s uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Mee├╣s is een landelijke speler met een breed aanbod van verzekeringen voor bedrijven en particulieren.

Mee├╣s heeft een eigen verzekeringsmaatschappij die zich bezighoudt met het verzorgen van verzekeringen voor de Nederlandse markt. Mee├╣s is lid van de Nederlandse Verzekeraars, wat inhoudt dat Mee├╣s aan strenge kwaliteitseisen moet voldoen. Mee├╣s streeft naar een goede service, een eerlijke prijs en een goede verzorging van klanten.

Mee├╣s heeft verschillende kantoren in Nederland en België. In Nederland is Mee├╣s actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In België kun je bij Mee├╣s terecht in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wat zijn de contactgegevens van Mee├╣s verzekeringen?

Mee├╣s verzekeringen heeft verschillende manieren waarop je contact met hen op kunt nemen. U kunt Mee├╣s bereiken via hun website, telefonisch, per post en via e-mail.

Op de website van Mee├╣s vind je alle informatie die je nodig hebt over verzekeringen. Je kunt ook een verzekering afsluiten, een verzekering wijzigen of een klacht indienen. Je kunt ook contact opnemen met een medewerker van Mee├╣s via de website.

Ook kun je telefonisch contact opnemen met Mee├╣s. Mee├╣s heeft een klantenservicenummer waar je al je vragen kunt stellen. Ook kun je per mail contact opnemen met de klantenservice.

Daarnaast kun je ook per post contact opnemen met Mee├╣s. Je kunt je vragen sturen naar het volgende adres:

Mee├╣s Verzekeringen
Postbus 8
3000 AA Rotterdam

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Mee├╣s allemaal?

Mee├╣s biedt een breed aanbod aan verzekeringen aan. Dit zijn de verzekeringen die Mee├╣s aanbiedt in lijstvorm:

-Aansprakelijkheidsverzekering
-Autoverzekering
-Rechtsbijstandverzekering
-Reisverzekering
-Inboedelverzekering
-Woonhuisverzekering
-Agrarisch verzekeren
-Opstalverzekering
-Brandverzekering
-Bromfietsverzekering
-Motorverzekering
-Kampeerverzekering
-Tandartsverzekering
-Ziektekostenverzekering
-Uitvaartverzekering
-Ongevallenverzekering
-Reisverzekering
-Hypotheekverzekering
-Bedrijfsschadeverzekering
-Buitenlandverzekering
-Eigen risico verzekering
-AOV

Waarom je Mee├╣s moet vergelijken in premie?

Mee├╣s biedt een breed aanbod aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Het is belangrijk om je verzekeringen goed te vergelijken om er zeker van te zijn dat je de beste premie krijgt.

Mee├╣s biedt verschillende kortingen en aanbiedingen aan. Zo is het mogelijk om korting te krijgen als je meerdere verzekeringen bij Mee├╣s afsluit. Daarnaast bieden ze ook kortingen op autoverzekeringen als je je auto goed onderhoudt.

Het is ook mogelijk om je verzekeringen te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen. Voor particulieren kan dit een goede manier zijn om geld te besparen door te kiezen voor de verzekering die het beste bij je past. Voor bedrijven is het belangrijk om te weten welke verzekeringen het beste bij hun bedrijfsactiviteiten passen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Mee├╣s verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er worden vaak vragen gesteld over Mee├╣s verzekeringen. Hieronder staan enkele veelgestelde vragen met daarbij het antwoord:

-Hoe kan ik contact opnemen met Mee├╣s?
U kunt contact opnemen met Mee├╣s via hun website, telefonisch, per post of via e-mail.

-Welke verzekeringen biedt Mee├╣s aan?
Mee├╣s biedt een breed aanbod aan verzekeringen aan, zoals Aansprakelijkheidsverzekering, Autoverzekering, Rechtsbijstandverzekering, Reisverzekering, Inboedelverzekering, Woonhuisverzekering, Agrarisch verzekeren, Opstalverzekering, Brandverzekering, Bromfietsverzekering, Motorverzekering, Kampeerverzekering, Tandartsverzekering, Ziektekostenverzekering, Uitvaartverzekering, Ongevallenverzekering, Reisverzekering, Hypotheekverzekering, Bedrijfsschadeverzekering, Buitenlandverzekering, Eigen risico verzekering, AOV.

-Hoe kan ik korting krijgen op mijn verzekering bij Mee├╣s?
Mee├╣s biedt verschillende kortingen en aanbiedingen aan. Je kunt korting krijgen als je meerdere verzekeringen bij Mee├╣s afsluit of als je je auto goed onderhoudt.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek