Search
Close this search box.

Aegon

Het onstaan van Aegon verzekeringen?

Aegon Verzekeringen is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat in 1990 is opgericht door de Aegon Groep. Deze groep bestaat uit verschillende bedrijven die zich richten op financiële dienstverlening. Aegon Verzekeringen is het moederbedrijf dat zich specialiseert in levensverzekeringen, pensioenen en beleggingen. Omdat de Aegon Groep al in 1844 is opgericht, behoort het tot een van de oudste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Inmiddels is Aegon Verzekeringen een toonaangevende verzekeraar op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen, beleggingsverzekeringen en schadeverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Aegon verzekeringen?

Aegon Verzekeringen heeft een aantal contactmogelijkheden. Je kunt contact opnemen met Aegon door te bellen naar 0800-0329 (maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur), via e-mail ([email protected]) of door een contactformulier in te vullen. Daarnaast heeft Aegon ook een livechat op de website waarmee je in contact kunt treden met een medewerker. Ook is er een klantenservice waar je terecht kunt met al je vragen over verzekeringen en financiële producten.

Welke verzekeringen hanteerd Aegon allemaal?

Aegon biedt een breed scala aan verzekeringen. Aegon verzekert zowel particuliere als zakelijke klanten. Particuliere klanten kunnen bijvoorbeeld terecht voor een auto- of motorverzekering, een reisverzekering, een woningverzekering of een overlijdensrisicoverzekering. Ook heeft Aegon verschillende spaar- en beleggingsverzekeringen, zoals een beleggingsverzekering of een spaarverzekering. Voor zakelijke klanten biedt Aegon een aantal verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsschadeverzekering.

Waarom je Aegon moet vergelijken in premie?

Aegon is een toonaangevende verzekeraar in Nederland en biedt een breed scala aan verzekeringen. Hoewel Aegon een goede verzekeraar is, is het verstandig om de premie van Aegon te vergelijken met die van andere verzekeraars. Vergelijk verschillende verzekeringen op prijs, maar ook op dekking, voorwaarden en service. Zo kun je een verzekering kiezen die het beste bij je past. Let er wel op dat goedkoop niet altijd betekent dat je de beste verzekering krijgt. Soms betaal je meer voor een beter dekkende verzekering.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Aegon verzekeringen en de antwoorden daarop?

Veel mensen hebben vragen over Aegon Verzekeringen. Hieronder vind je een aantal meestgestelde vragen en antwoorden.

– Wat is de leeftijdskorting bij Aegon Verzekeringen?
Bij Aegon Verzekeringen geldt een leeftijdskorting voor jongeren tot 21 jaar en krijg je bij sommige verzekeringen korting tot 25 jaar.

– Krijg je korting bij meerdere verzekeringen bij Aegon?
Ja, bij meerdere verzekeringen bij Aegon krijg je korting. Wanneer je bijvoorbeeld een motor- en een autoverzekering hebt, krijg je een korting van 8% op de premie.

– Wat is de wachttijd bij Aegon Verzekeringen?
De wachttijd is afhankelijk van het type verzekering. Bij sommige verzekeringen is er geen wachttijd, maar bij andere verzekeringen kan de wachttijd oplopen tot 6 maanden.

– Kan ik bij Aegon Verzekeringen terecht voor schadeverzekeringen?
Ja, Aegon Verzekeringen biedt een breed scala aan schadeverzekeringen aan, zoals een inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een bedrijfsschadeverzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek