Search
Close this search box.

Aevitae

Het onstaan van Aevitae verzekeringen

Aevitae is opgericht in 2010 door een groep mensen met een gedeelde passie voor verzekeringen. Deze groep had een duidelijke visie: verzekeringen moeten betaalbaar, eenvoudig en begrijpelijk zijn voor iedereen. Door hun gezamenlijke kennis en ervaring kon Aevitae vrij snel veel marktaandeel veroveren.

Aevitae is een onafhankelijk verzekeringsbemiddelaar die gespecialiseerd is in verzekeringen voor particulieren. Als verzekeringsbemiddelaar leveren ze een bijdrage aan het verzekeren van mensen in Nederland. Ze werken samen met diverse verzekeraars in Nederland, waardoor ze in staat zijn de best passende verzekeringen tegen de beste prijs te bieden.

Aevitae heeft een grote marktreputatie. Ze staan bekend om hun hoge servicegraad, hun deskundigheid en hun grote klantvriendelijkheid. Ze zijn er trots op dat ze een groot aantal klanten hebben die tevreden zijn over de verzekeringen die ze hebben afgesloten.

Wat zijn de contactgegevens van Aevitae verzekeringen?

Aevitae heeft meerdere manieren waarop je contact met hen op kunt nemen. Je kunt contact opnemen via de website, e-mail en telefoon.

Op de website van Aevitae is er een contactformulier waarmee je contact op kunt nemen. Je kunt ook direct een e-mail sturen naar [email protected]. Als je liever telefonisch contact zoekt, dan kun je bellen naar 088-888 8888.

Aevitae streeft er naar om zoveel mogelijk klanten te helpen. Ze hebben dan ook een team van ervaren en deskundige medewerkers die je kunnen helpen met al je vragen. Ze hebben ook een uitgebreid klantenserviceteam dat je te woord staat met al je vragen.

Welke verzekeringen hanteerd Aevitae allemaal?

Aevitae biedt een breed scala aan verzekeringen. Ze bieden onder andere autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en opstalverzekeringen. Daarnaast bieden ze ook een aantal aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstandverzekeringen, woonlastenverzekeringen, huisdierenverzekeringen en meer.

Aevitae biedt ook een aantal collectieve verzekeringen aan. Dit zijn verzekeringen die speciaal voor bedrijven zijn ontwikkeld. Ze bieden collectieve ziektekostenverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en meer.

Waarom je Aevitae moet vergelijken in premie?

Aevitae biedt klanten een grote verscheidenheid aan verzekeringen aan tegen scherpe prijzen. Ze bieden ook een aantal unieke voordelen, zoals lagere premies, flexibele dekking en een uitgebreide klantenservice.

Aevitae verzekeringen worden ook vergeleken met andere verzekeraars. Dit maakt het mogelijk om de beste verzekering te vinden die aan je persoonlijke behoeften voldoet. Het vergelijken van verzekeringen zorgt ervoor dat je de juiste verzekering kunt kiezen die betaalbaar is en aan alle voorwaarden voldoet.

Aevitae biedt ook een vergelijkingsservice aan, waarmee je de verschillende verzekeringen kunt vergelijken. Deze vergelijkingsservice helpt je bij het maken van de juiste keuze in verzekeringen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Aevitae verzekeringen en de antwoorden daarop

Er zijn veel vragen die mensen stellen over Aevitae verzekeringen. Hieronder vind je een aantal van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Hoe kan ik een verzekering bij Aevitae afsluiten?
Om een verzekering bij Aevitae af te sluiten, moet je eerst naar hun website gaan. Je kunt dan de verzekeringen vergelijken en de beste verzekering kiezen die aan je persoonlijke behoeften voldoet. Vervolgens kun je online de verzekering afsluiten.

Kan ik mijn verzekering bij Aevitae wijzigen?
Ja, dat kan. Je kunt je verzekering bij Aevitae wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice. Ze zullen je vervolgens helpen bij het wijzigen van je verzekering.

Kan ik mijn verzekering bij Aevitae opzeggen?
Ja, je kunt je verzekering bij Aevitae opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen je verder helpen bij het opzeggen van de verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek