Search
Close this search box.

Allianz Global Assistance

Het onstaan van Allianz Global Assistance verzekeringen?

Allianz Global Assistance is een verzekeringsmaatschappij, die onderdeel is van de Duitse verzekeringsgroep Allianz SE. De verzekeraar is in 1974 opgericht in de Verenigde Staten, waar het bedrijf als eerste een reisverzekering aanbood.

In de loop der jaren is Allianz Global Assistance uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld, waar naast reisverzekeringen ook veel andere verzekeringen worden aangeboden. In Nederland is de verzekeraar vooral bekend van de reisverzekeringen, maar biedt ook veel andere verzekeringen aan.

Allianz Global Assistance is in Nederland actief sinds 2003, waar het bedrijf onder andere de reisverzekeringen aanbiedt. Allianz Global Assistance is niet alleen in Nederland actief, maar ook in meer dan 70 andere landen over de hele wereld. In Nederland is Allianz Global Assistance onderdeel van de Allianz Nederland Groep, waar ook andere verzekeraars zoals Allsecur en Allianz Direct bij horen.

Wat zijn de contactgegevens van Allianz Global Assistance verzekeringen?

Allianz Global Assistance is via veel verschillende kanalen te bereiken. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het afsluiten van een verzekering kun je contact opnemen met de klantenservice van Allianz Global Assistance.

De klantenservice is elke dag bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur en is te bereiken via de telefoon, e-mail of chat. Als je een vraag hebt kun je bellen met het telefoonnummer 020-8454545. Je kunt ook e-mailen naar [email protected] of chatten met de klantenservice via de website.

Ook is het mogelijk om langs te gaan bij een van de Allianz kantoren in Nederland, waar je terecht kunt met al je vragen. Als je een verzekering wilt afsluiten kan je ook terecht bij een van de kantoren. De adressen en openingstijden van de kantoren kun je op de website van Allianz Global Assistance terugvinden.

Welke verzekeringen hanteerd Allianz Global Assistance allemaal?

Allianz Global Assistance biedt een breed scala aan verzekeringen aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo biedt de verzekeraar onder andere reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, autoverzekeringen en veel meer.

Daarnaast biedt Allianz Global Assistance ook verschillende andere producten en diensten aan, zoals een uitvaartverzekering, een zorgverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een pensioenverzekering. Ook biedt de verzekeraar een aantal speciale producten aan, zoals een verzekering voor bromfietsen, scooters en bootverzekeringen.

Als je een verzekering wilt afsluiten bij Allianz Global Assistance dan is het belangrijk om je goed te verdiepen in de verschillende verzekeringen, zodat je weet wat je precies verzekert en wat de voorwaarden zijn. Als je een verzekering hebt afgesloten dan kun je de voorwaarden en de informatie over je verzekering altijd terugvinden in je polisblad.

Waarom je Allianz Global Assistance moet vergelijken in premie?

Als je een verzekering wilt afsluiten bij Allianz Global Assistance dan is het verstandig om eerst de premies van de verschillende verzekeringen te vergelijken. Dit is belangrijk omdat de premies van de verzekeringen kunnen verschillen per verzekeraar en per type verzekering.

Als je de premies vergelijkt kun je zien welke verzekering het goedkoopste is en welke het meest geschikt is voor jouw situatie. Het is ook mogelijk om de verzekeringen te vergelijken op basis van de dekking en de voorwaarden, zodat je kunt zien welke verzekering het beste bij je past.

Het is aan te raden om bij het vergelijken van de premies ook rekening te houden met eventuele kortingen, die je kunt krijgen bij het afsluiten van een verzekering. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde verzekeraar of als je een grotere eigen risico kiest.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Allianz Global Assistance verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over Allianz Global Assistance verzekeringen. Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen over de verzekeringen van Allianz Global Assistance en de antwoorden daarop.

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance?
Je kunt een verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance via de website, via de klantenservice of door langs te gaan bij een van de kantoren in Nederland.

Kan ik mijn verzekering bij Allianz Global Assistance wijzigen?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt je verzekering bij Allianz Global Assistance wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice of door langs te gaan bij een van de kantoren.

Kan ik een korting krijgen bij het afsluiten van een verzekering bij Allianz Global Assistance?
Ja, je kunt korting krijgen bij het afsluiten van een verzekering bij Allianz Global Assistance. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen als je meerdere verzekeringen bij Allianz Global Assistance afsluit, als je een grotere eigen risico kiest of als je een langere looptijd van de verzekering kiest.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek