Search
Close this search box.

Allianz

Het onstaan van Allianz verzekeringen?

Allianz is een van de oudste verzekeringsmaatschappijen ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1890 door Carl Thieme en Wilhelm von Finck. De naam van het bedrijf komt van het oude Franse woord voor bondgenootschap, en het was een van de eerste verzekeraars die internationale dekking bood.

In de loop der jaren heeft Allianz uitgegroeid tot een van de leidende verzekeringsmaatschappijen in de wereld. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in meer dan 70 landen, waardoor het een van de meest internationaal actieve verzekeringsmaatschappijen is. Het bedrijf is ook een van de grootste financiële dienstverleners in Duitsland, waar het hoofdkantoor is gevestigd.

Allianz is een van de meest bekende verzekeringsmerken ter wereld. Het bedrijf heeft een reputatie voor zijn financiële sterke prestaties, een uitstekende klantenservice en een breed scala aan verzekeringsproducten. Allianz biedt ook financiële diensten, zoals beleggingen, pensioenen, vermogensbeheer en vermogensbeheer.

Wat zijn de contactgegevens van Allianz verzekeringen?

De contactgegevens van Allianz verzekeringen zijn:

Telefoonnummer: +49 89 3800-0
Fax: +49 89 3800-3000
E-mail: [email protected]
Adres: K├╢niginstrasse 28, 80539 M├╝nchen, Duitsland

De klantenservice van Allianz is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met hen opnemen voor algemene vragen, vragen over uw verzekering, klachten of vragen over uw schadeclaim. Allianz heeft ook een klantenservice in het Engels beschikbaar.

Welke verzekeringen hanteerd Allianz allemaal?

Allianz biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Dit omvat auto-, motor- en reisverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, levensverzekeringen, huisverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, schadeverzekeringen, bedrijfsverzekeringen en meer.

De auto- en motorverzekeringen van Allianz bieden uitgebreide dekking voor schade en ongevallen. De gezondheidsverzekeringen van Allianz bieden dekking voor ziektekosten en medische kosten. De levensverzekeringen van Allianz bieden u een financiële bescherming voor uw gezin in geval van overlijden.

Allianz biedt ook een breed scala aan bedrijfsverzekeringen, waaronder verzekeringen voor bedrijfseigendommen, aansprakelijkheidsverzekeringen, verzekeringen voor bedrijfsrisico’s en meer. Deze verzekeringen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

Waarom je Allianz moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van premies is een belangrijk onderdeel van het zoeken naar de beste verzekering voor uw behoeften. Allianz biedt een breed scala aan verzekeringen tegen concurrerende premies. Bij het vergelijken van premies van Allianz moet u rekening houden met de dekking die u nodig heeft, de kosten van de verzekering en de financiële sterkte van de verzekeringsmaatschappij.

Als u meerdere verzekeringsmaatschappijen vergelijkt, kunt u de beste premie vinden voor de dekking die u nodig heeft. U kunt ook meerdere offertes aanvragen bij Allianz en deze vergelijken om de beste premie te vinden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Allianz verzekeringen en de antwoorden daarop?

Een van de meestgestelde vragen over Allianz verzekeringen is hoeveel de premie is. De premie van een Allianz verzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type verzekering, de dekking, de leeftijd en de gezondheid van de verzekerde, de locatie en meer.

Een andere veelgestelde vraag is of Allianz een no-claimkorting biedt. Ja, Allianz biedt klanten die geen schadeclaims hebben ingediend een korting op hun premies.

Een andere veelgestelde vraag is of Allianz online dekking biedt. Ja, Allianz biedt online dekking, waardoor u uw verzekering online kunt afsluiten en beheren.

Een andere veelgestelde vraag is of Allianz een betalingsplan biedt voor verzekeringen. Ja, Allianz biedt betalingsplannen voor de meeste verzekeringen, waardoor u uw premie in termijnen kunt betalen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek