Search
Close this search box.

Allsecur

Het onstaan van Allsecur verzekeringen?

Allsecur verzekeringen is een Duits bedrijf dat in 2003 is opgericht door de gebroeders Matthias en Michael D├╝rr. Het bedrijf werd opgericht met als doel om consumenten een uitgebreide reeks verzekeringen tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Allsecur is daarom een goedkope verzekeraar waar je verzekeringen kunt kopen. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Allsecur is sinds 2011 een onderdeel van het internationale verzekeringsconcern Allianz. Het bedrijf heeft inmiddels een grote naamsbekendheid in Duitsland, waar het bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wat zijn de contactgegevens van Allsecur verzekeringen?

Allsecur verzekeringen is makkelijk te bereiken voor al je vragen en opmerkingen. Je kunt Allsecur bereiken via de volgende contactgegevens. Als je een vraag hebt over een verzekering of product van Allsecur, kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 0800-8010. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Als je liever face-to-face contact hebt met een medewerker, kun je ook een afspraak maken met de klantenservice. Allsecur heeft ook een servicepunt in de stad waar je terecht kunt voor al je vragen en opmerkingen.

Welke verzekeringen hanteerd Allsecur allemaal?

Allsecur biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. De verzekeringen die Allsecur aanbiedt, zijn: inboedelverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, woonverzekeringen, werknemersverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, levensverzekeringen, ongevallenverzekeringen, schadeverzekeringen, bromfietsverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en huurdersverzekeringen. Er zijn ook speciale verzekeringen voor bedrijven, waaronder aansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, brandverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, werknemersverzekeringen, ongevallenverzekeringen, reisverzekeringen en levensverzekeringen.

Waarom je Allsecur moet vergelijken in premie?

Allsecur verzekeringen bieden een breed scala aan verzekeringen tegen betaalbare prijzen. Echter, als je op zoek bent naar de beste prijs voor je verzekering, is het verstandig om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Door verzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je de verschillende voorwaarden, dekkingen en tarieven vergelijken. Daarnaast kun je ook de financiële voordelen van een verzekering vergelijken, zoals kortingen en eenmalige betalingen. Door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je de beste verzekering voor je situatie kiezen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Allsecur verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er zijn veel vragen die mensen stellen over Allsecur verzekeringen. Hieronder staan de meest voorkomende vragen met bijbehorende antwoorden.

Q: Wat is de beste verzekeraar voor mij?
A: De beste verzekeraar voor jou is afhankelijk van je persoonlijke behoeften en omstandigheden. Vergelijk verschillende verzekeraars om de verzekering te vinden die het beste bij je past.

Q: Wat is het verschil tussen Allsecur en Allianz?
A: Allsecur is een onderdeel van Allianz, een internationaal verzekeringsconcern. Allianz beheert en verzorgt de verzekeringen van Allsecur. Allsecur beheert alleen de verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

Q: Waarom zou ik Allsecur vergelijken in premie?
A: Door verzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je de verschillende voorwaarden, dekkingen en tarieven vergelijken. Daarnaast kun je ook de financiële voordelen, zoals kortingen en eenmalige betalingen, vergelijken. Door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je de beste verzekering voor je situatie kiezen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek