Search
Close this search box.

Ardanta

Het onstaan van Ardanta verzekeringen?

Ardanta Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die in 2008 werd opgericht door Jan van der Meulen. Ardanta is gespecialiseerd in het aanbieden van verzekeringen voor particulieren en (kleine) bedrijven. Ardanta is een jonge verzekeringsmaatschappij die een frisse blik heeft op de verzekeringswereld.

Ardanta staat bekend om haar focus op persoonlijke service en het bieden van kwaliteit. De verzekeringsmaatschappij richt zich op het helpen van klanten bij het kiezen van de juiste verzekering, waarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding wordt geboden. Ardanta heeft een landelijke dekking voor het aanbieden van verzekeringen, waardoor klanten altijd verzekerd zijn.

Ardanta is een verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in het aanbieden van verzekeringen zoals autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast biedt Ardanta ook verzekeringen voor bedrijven zoals bedrijfsschadeverzekeringen, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Ardanta verzekeringen?

Klanten die vragen hebben over de verzekeringen van Ardanta, kunnen contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 0800-ARDANTA (0800-2732682)

E-mailadres: [email protected]

Adres: Ardanta Verzekeringen, Kanaalweg 5, 2612 PA Delft

Klanten kunnen ook contact opnemen met Ardanta door het contactformulier op de website in te vullen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Ardanta allemaal?

Ardanta biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de verschillende verzekeringen die Ardanta aanbiedt.

– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Bedrijfsschadeverzekeringen
– Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen
– Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Waarom je Ardanta moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van premies is een belangrijk onderdeel van het kiezen van de juiste verzekering. Ardanta Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan en daarom kan het vergelijken van premies nuttig zijn om de beste verzekering te vinden.

De premies die door Ardanta worden aangeboden, kunnen variëren afhankelijk van het soort verzekering en de dekking die wordt aangeboden. Vergelijken van de premies is daarom belangrijk om de beste verzekering te vinden. Door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken, kunnen klanten een beter beeld krijgen van wat er wordt aangeboden en wat de beste optie is.

Het vergelijken van premies kan ook nuttig zijn omdat er verschillende soorten kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn. Sommige verzekeraars bieden bijvoorbeeld kortingen aan voor klanten die meerdere verzekeringen afsluiten, of kortingen aan voor klanten die een bepaalde leeftijd bereiken. Door de verschillende premies met elkaar te vergelijken, kunnen klanten de beste verzekering vinden tegen de laagste premie.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Ardanta verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er worden veel vragen gesteld over Ardanta Verzekeringen. Hieronder volgen de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

– Wat is de leeftijdsgrens voor Ardanta Verzekeringen?

De leeftijdsgrens voor Ardanta Verzekeringen is 18 jaar.

– Is het mogelijk om een verzekering af te sluiten voor een kortere periode dan 1 jaar?

Ja, het is mogelijk om een verzekering af te sluiten voor een kortere periode dan 1 jaar. Dit is afhankelijk van de verzekering die je afsluit.

– Kunnen bedrijven ook verzekerd worden door Ardanta?

Ja, bedrijven kunnen ook verzekerd worden door Ardanta. Ardanta biedt verzekeringen aan voor bedrijven zoals bedrijfsschadeverzekeringen, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek