Search
Close this search box.

AutoWeek

Het onstaan van AutoWeek verzekeringen

AutoWeek verzekeringen is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat al ruim 30 jaar bestaat. Het bedrijf is in 1987 begonnen met het verkopen van autoverzekeringen. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met meer verzekeringsproducten zoals inboedelverzekeringen, reisverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. AutoWeek heeft een gespecialiseerd team van verzekeringsspecialisten die de klanten kunnen adviseren over de meest geschikte verzekering voor hun behoeften.

Het hoofdkantoor van AutoWeek bevindt zich in Zoetermeer waar het bedrijf al ruim 20 jaar gevestigd is. Daarnaast heeft het bedrijf ook een kantoor in Amsterdam en een kantoor in Rotterdam. AutoWeek is onderdeel van de Nederlandse verzekeringsmaatschappij NN Group en heeft een A-rating van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wat zijn de contactgegevens van AutoWeek verzekeringen?

De contactgegevens van AutoWeek verzekeringen zijn als volgt:

Telefoonnummer: 0800-0023
E-mailadres: [email protected]
Adres: Westblaak 39, 3012 KM Rotterdam

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd AutoWeek allemaal?

AutoWeek verzekeringen biedt de volgende verzekeringen aan:

– Autoverzekering
– Inboedelverzekering
– Reisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Uitvaartverzekering
– Motorverzekering
– Fietsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Woonverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Waarom je AutoWeek moet vergelijken in premie?

AutoWeek verzekeringen biedt verschillende soorten verzekeringen aan tegen verschillende premies. Als je op zoek bent naar de meest betaalbare verzekering, is het verstandig om de premies van AutoWeek te vergelijken met die van andere verzekeringsmaatschappijen. Door te vergelijken, kun je de beste verzekering voor je behoeften vinden tegen de laagste premie.

AutoWeek verzekeringen biedt ook kortingen aan als je meerdere verzekeringen tegelijk afsluit. Als je bijvoorbeeld een autoverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering afsluit bij AutoWeek, kun je kortingen krijgen op de premie.

Wat zijn de meest gestelden vragen over AutoWeek verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over AutoWeek verzekeringen en de antwoorden daarop zijn als volgt:

Q: Kan ik mijn verzekering bij AutoWeek opzeggen?

A: Ja, je kunt je verzekering bij AutoWeek opzeggen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van AutoWeek of door een schriftelijk verzoek te sturen naar het hoofdkantoor van AutoWeek.

Q: Kan ik bij AutoWeek een tussenpersoon inschakelen?

A: Ja, je kunt bij AutoWeek een tussenpersoon inschakelen om je verzekeringen te regelen. Je kunt contact opnemen met een tussenpersoon via de website van AutoWeek of door contact op te nemen met de klantenservice.

Q: Wat zijn de betalingsvoorwaarden bij AutoWeek?

A: AutoWeek biedt flexibele betalingsvoorwaarden. De betalingsvoorwaarden kunnen per verzekering verschillen. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van AutoWeek.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek