Search
Close this search box.

Avéro Achmea

Het onstaan van Avéro Achmea verzekeringen?

Avéro Achmea is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het is een samenwerking tussen de verzekeringsmaatschappijen Avéro Schadeverzekeringen en Achmea Verzekeringen. Avéro Achmea is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Avéro Schadeverzekeringen is een van de oudste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het bedrijf is in 1844 opgericht en heeft een lange geschiedenis van verzekeringen in Nederland. Avéro Schadeverzekeringen heeft een breed scala aan producten en diensten, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Achmea Verzekeringen is een onderdeel van de Achmea Groep, de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Achmea Verzekeringen bestaat al sinds 1811 en heeft een lange geschiedenis van verzekeringen in Nederland. Achmea Verzekeringen biedt een breed scala aan producten en diensten, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Avéro Achmea is ontstaan uit de samenwerking tussen de twee verzekeringsmaatschappijen. De bedrijven zijn samengegaan om hun producten en diensten te verbeteren en om een breder scala aan verzekeringen aan te bieden. Avéro Achmea streeft naar een betere klantenservice en betere prijzen voor hun klanten.

Wat zijn de contactgegevens van Avéro Achmea verzekeringen?

De contactgegevens van Avéro Achmea verzekeringen zijn:

Telefoonnummer: 0900-0800

E-mailadres: [email protected]

Website: www.averoachmea.nl

Klantenservice: 088-7764444

Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Avéro Achmea allemaal?

Avéro Achmea biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder staan een aantal verzekeringen die worden aangeboden:

– Autoverzekering
– Motorrijtuigenverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Zorgverzekering
– Uitvaartverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Woonverzekering
– Bedrijfsverzekering
– Schadeverzekering
– Fietsverzekering
– Reisannuleringsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Woonhuisverzekering
– Woonhuisbrandverzekering
– Woonhuisinboedelverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven
– Rechtsbijstandverzekering voor particulieren

Waarom je Avéro Achmea moet vergelijken in premie?

Avéro Achmea biedt verschillende verzekeringen aan voor verschillende doeleinden. Daarom is het belangrijk om de premies van Avéro Achmea te vergelijken met andere verzekeraars. Door de premies van Avéro Achmea te vergelijken met andere verzekeraars, kun je kijken welke verzekeraar de beste prijs heeft voor een bepaalde verzekering.

Het is ook belangrijk om de dekkingen van de verzekeringen van Avéro Achmea te vergelijken met andere verzekeraars. Door de dekkingen te vergelijken, kun je kijken welke verzekeraar de beste dekking heeft voor een bepaalde verzekering. Ook is het belangrijk om de betrouwbaarheid van de verzekeraar te vergelijken. Avéro Achmea heeft een goede reputatie en is een betrouwbare verzekeringsmaatschappij.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Avéro Achmea verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er worden veel vragen gesteld over Avéro Achmea verzekeringen. Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:

Q: Wat is het telefoonnummer van Avéro Achmea verzekeringen?
A: Het telefoonnummer van Avéro Achmea verzekeringen is 0900-0800.

Q: Wat zijn de contactgegevens van Avéro Achmea verzekeringen?
A: De contactgegevens van Avéro Achmea verzekeringen zijn: Telefoonnummer: 0900-0800, E-mailadres: [email protected], Website: www.averoachmea.nl, Klantenservice: 088-7764444.

Q: Welke verzekeringen biedt Avéro Achmea aan?
A: Avéro Achmea biedt een breed scala aan verzekeringen aan, zoals autoverzekeringen, motorrijtuigenverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, zorgverzekeringen, uitvaartverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, woonverzekeringen, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, fietsverzekeringen, reisannuleringsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, woonhuisverzekeringen, woonhuisbrandverzekeringen, woonhuisinboedelverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen voor bedrijven en particulieren.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek