Search
Close this search box.

Besured

Het onstaan van Besured verzekeringen?

Besured is in 2011 opgericht door Ben Verweij om consumenten te helpen bij het vergelijken van hun verzekeringen. Ben was als verzekeringsadviseur werkzaam bij een grote verzekeraar en zag dat veel mensen er geen idee van hadden wat hun verzekeringen precies inhielden. Hij besloot om Besured op te richten om het mensen gemakkelijker te maken om de juiste verzekering te vinden.

De visie van Besured is om consumenten de beste informatie te bieden bij het vergelijken van verzekeringen. Daarom hebben ze een platform ontwikkeld waarop mensen verzekeringen kunnen vergelijken, inzicht krijgen in de verschillende verzekeringen en direct een verzekering kunnen afsluiten.

Besured is een eigen label verzekeraar die samenwerkt met verschillende grote verzekeraars in Nederland en België. Door de samenwerking met deze verzekeraars kunnen ze een breed aanbod van verzekeringen aanbieden die aansluiten bij de wensen van de klant.

Wat zijn de contactgegevens van Besured verzekeringen?

Besured Verzekeringen heeft een kantoor in Amsterdam en een kantoor in België.

De kantooradressen zijn:

Nederland:
Besured
Stadionweg 27A
1076 CM Amsterdam

België:
Besured
Kipdorp 11
2000 Antwerpen

De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op hun website, een e-mailadres en een telefoonnummer.

Het e-mailadres is: [email protected]

Het telefoonnummer is: 020-2611115

Ook kan je via hun website contact opnemen met de klantenservice.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Besured allemaal?

Besured biedt een breed aanbod van verzekeringen aan. Hieronder vind je een lijst met verzekeringen die Besured aanbiedt.

Auto verzekeringen:
– Autoverzekering
– WA verzekering
– Beperkt casco verzekering
– Allrisk verzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– WA voor bromfiets
– WA voor motorfiets
– WA voor oldtimer

Reisverzekeringen:
– Reisverzekering
– Reisverzekering met annuleringsverzekering
– Reisverzekering met rechtsbijstand
– Reisverzekering met annuleringsverzekering en rechtsbijstand

Inboedel verzekeringen:
– Inboedelverzekering
– Inboedelverzekering met rechtsbijstand

Aansprakelijkheid verzekeringen:
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Zorgplichtverzekering

Overige verzekeringen:
– Woonhuisverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Jachtverzekering
– Caravanverzekering
– Woonverzekering
– Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Waarom je Besured moet vergelijken in premie?

Besured biedt zowel klanten als verzekeraars een goede service. Door het vergelijken van verzekeringen bij Besured heb je als klant meer inzicht in de verschillende verzekeringen en hun premies. Hierdoor kun je de verzekering kiezen die het beste bij jouw financiële situatie past.

Verzekeraars kunnen hun producten op een eenvoudige en transparante manier aanbieden op het platform. Hierdoor kunnen ze hun producten aan een breder publiek aanbieden. Ook biedt het vergelijkingsplatform de verzekeraars de mogelijkheid om hun producten te promoten.

Besured heeft een gebruiksvriendelijk vergelijkingssysteem dat consumenten helpt om de beste verzekering af te sluiten. Als je besluit om een verzekering af te sluiten via Besured, kun je er zeker van zijn dat je de beste premie krijgt.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Besured verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meestgestelde vragen over Besured Verzekeringen zijn:

Q: Is Besured een goede verzekeraar?
A: Ja, Besured is een betrouwbaar verzekeraar. Ze bieden een breed aanbod van verzekeringen met goede premies.

Q: Wat zijn de voordelen van Besured Verzekeringen?
A: Besured Verzekeringen biedt consumenten een eenvoudig platform waarop ze verzekeringen kunnen vergelijken, inzicht krijgen in de verschillende verzekeringen en direct een verzekering kunnen afsluiten.

Q: Wat is de klantenservice van Besured?
A: De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op hun website, een e-mailadres en een telefoonnummer. Het e-mailadres is [email protected] en het telefoonnummer is 020-2611115.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek