Search
Close this search box.

BLG

Het onstaan van BLG verzekeringen?

BLG verzekeringen is een Nederlands assurantiekantoor dat in 1973 is opgericht als BLG Assurantiën. Het bedrijf staat onder leiding van de CEO, de heer L.F.J. de Bont. BLG verzekeringen heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht, waar het een team van meer dan 100 ervaren verzekeringsspecialisten in dienst heeft.
Het bedrijf heeft grote belangen in de Nederlandse markt, met kantoren in Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht. BLG verzekeringen is lid van de Vereniging van Assurantiekantoren (VvAK).
Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder particuliere, zakelijke en collectieve verzekeringen. Ze bieden ook pensioen- en risicobeheeroplossingen. De verzekeringen omvatten onder meer verzekeringen tegen brand, aansprakelijkheid, motorvoertuigen, gezondheid, reizen, levensverzekeringen, ongevallen en inkomensverzekeringen.
BLG verzekeringen is ook actief op het gebied van schadeverzekeringen. Ze bieden schadeverzekeringen voor ondernemingen, particulieren, verenigingen en non-profitorganisaties.

Wat zijn de contactgegevens van BLG verzekeringen?

Wanneer je contact wilt opnemen met BLG verzekeringen, dan kun je het beste hun hoofdkantoor in Utrecht bellen op het nummer 030-2356800. Er is ook een e-mail waarop je al je vragen kunt stellen: [email protected].
Je kunt ook naar hun website gaan (www.blg.nl) waar je informatie over hun verzekeringen en diensten kunt vinden. Je kunt ook een offerte aanvragen op hun website als je meer informatie wilt.
BLG verzekeringen is ook op social media te vinden. Je kunt hun pagina’s bezoeken op Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt ook een bericht sturen naar hun social media pagina’s als je een vraag hebt of een verzekering wilt aanvragen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd BLG allemaal?

BLG verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Hier is een lijst met alle verzekeringen die BLG aanbiedt:
– Brandverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Motorvoertuigverzekering
– Gezondheidsverzekering
– Reisverzekering
– Levensverzekering
– Ongevallenverzekering
– Inkomensverzekering
– Schadeverzekering
– Bedrijfsverzekering
– Verenigingsverzekering
– Non-profitorganisatieverzekering

Waarom je BLG moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van BLG verzekeringen in premie is een belangrijk onderdeel van het zoeken naar de beste verzekering. Als je een verzekering bij BLG wilt afsluiten, is het verstandig om meerdere verzekeringsmaatschappijen te vergelijken om de beste deal te vinden.
De verzekeringen van BLG zijn meestal goedkoper dan andere verzekeringsmaatschappijen, maar als je de tijd neemt om de verschillende tarieven van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken, kun je meer besparen.
Het vergelijken van premies kan je helpen om de meest geschikte verzekering voor je te vinden. Als je bijvoorbeeld een autoverzekering zoekt, kun je de verschillende premies vergelijken en kiezen voor de verzekering die het beste aansluit bij je behoeften.

Wat zijn de meest gestelden vragen over BLG verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er zijn veel vragen over BLG verzekeringen. Hieronder staan de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

– Wat is de leeftijdsgrens om een verzekering bij BLG af te sluiten?
De leeftijdsgrens is afhankelijk van de verzekering die je wilt afsluiten. Sommige verzekeringen hebben een minimumleeftijd van 18 jaar, andere verzekeringen hebben een minimumleeftijd van 21 jaar.

– Wat is de wachttijd voor een verzekering bij BLG?
De wachttijd voor een verzekering bij BLG is afhankelijk van de verzekering die je wilt afsluiten. Sommige verzekeringen hebben een wachttijd van 7 dagen, andere verzekeringen hebben een langere wachttijd.

– Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij BLG?
BLG biedt verschillende betalingsmogelijkheden. Je kunt betalen met iDEAL, creditcard, Paypal, bankoverschrijving, automatische incasso en contant.

– Waar kan ik meer informatie vinden over BLG verzekeringen?
Je kunt meer informatie over BLG verzekeringen vinden op hun website (www.blg.nl). Je kunt ook contact opnemen met BLG via hun klantenservice.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek