Search
Close this search box.

Bovemij

Het onstaan van Bovemij verzekeringen

Bovemij verzekeringen is in 2018 opgericht als een samenwerking tussen twee grote verzekeringsmaatschappijen; Centraal Beheer Achmea en ASR Nederland. Bovemij is een onderdeel van de Achmea Groep, de grootste verzekeraar van Nederland. Bovemij is ontstaan om mensen te helpen bij het vergelijken van verzekeringen, het afsluiten van verzekeringen en het regelen van schades. Met het vergelijken van verzekeringen kunnen klanten hun premie verlagen en zo geld besparen. Daarnaast biedt Bovemij ook verschillende diensten aan, waaronder het beheren van verzekeringen, advies, informatie en service.

Wat zijn de contactgegevens van Bovemij verzekeringen?

Bovemij verzekeringen heeft verschillende contactmogelijkheden. Klanten kunnen Bovemij bellen op 033-20 30 400 (elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur), een e-mail sturen naar [email protected] of contact opnemen via de live chat op de website. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen via sociale media. Bovemij is te vinden op Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Bovemij allemaal?

Bovemij biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, motorverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, woonhuisverzekeringen en bedrijfsverzekeringen. Daarnaast biedt Bovemij ook verschillende diensten aan, waaronder het beheren van verzekeringen, advies, informatie en service.

Waarom je Bovemij moet vergelijken in premie?

Het is slim om Bovemij te vergelijken in premie, omdat je zo eenvoudig kunt zien of je de beste deal krijgt. Bovendien kun je met Bovemij eenvoudig de prijzen van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Bovemij biedt een aantal tools die je hierbij kunnen helpen, zoals een premievergelijker, een vergelijker van alle verzekeringen en een premiecalculator. Met deze tools kun je eenvoudig de beste deal vinden.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Bovemij verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meestgestelde vragen over Bovemij verzekeringen zijn:

– Wat is het verschil tussen Bovemij en Centraal Beheer Achmea?

Bovemij is een onderdeel van de Achmea Groep, waar Centraal Beheer Achmea ook onderdeel van is. Bovemij is een onafhankelijke vergelijkingssite, waar je verzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Centraal Beheer Achmea is een verzekeringsmaatschappij die verzekeringen aanbiedt.

– Wat is het verschil tussen Bovemij en ASR Nederland?

Bovemij is een onderdeel van de samenwerking tussen Centraal Beheer Achmea en ASR Nederland. Bovemij biedt een platform waar mensen hun verzekeringen kunnen vergelijken en afsluiten. ASR Nederland is een verzekeringsmaatschappij die verzekeringen aanbiedt.

– Wat is de leeftijdsgrens voor het afsluiten van verzekeringen bij Bovemij?

De leeftijdsgrens voor het afsluiten van verzekeringen bij Bovemij is 18 jaar.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek