Search
Close this search box.

Brand New Day

Het onstaan van Brand New Day verzekeringen

Brand New Day is een Nederlandse verzekeraar die in 2008 is opgericht. De verzekeraar is onderdeel van de NN Group. De NN Group heeft als doel om consumenten meer inzicht te geven in hun financiële situatie. Met deze doelstelling biedt Brand New Day verzekeringen aan die transparanter en eerlijker zijn. Door de lage kosten en het gebruik van de laatste technologie is Brand New Day in staat om verzekeringen aan te bieden tegen lagere premies.

Brand New Day biedt een breed assortiment aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en zorgverzekeringen. Daarnaast bieden ze ook verzekeringen voor ondernemers.

De verzekeraar heeft de afgelopen jaren een sterk imago opgebouwd. Ze zijn bekend om hun klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn ze ook zeer transparant als het gaat om hun verzekeringen en tarieven.

Wat zijn de contactgegevens van Brand New Day verzekeringen?

Brand New Day is eenvoudig te contacteren via hun website. Als je een vraag hebt, is het mogelijk om een bericht te sturen via de contactpagina. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met de verzekeraar via telefoon, email of post.

De telefoonnummers van Brand New Day zijn:
– 010-2222222 voor algemene vragen
– 0800-2222222 voor klanten met een verzekering

Email: [email protected]

Postadres:
Brand New Day
Postbus 1234
3000 AB Rotterdam

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Brand New Day allemaal?

Brand New Day biedt een breed assortiment aan verzekeringen. Hieronder staat een lijst met de verzekeringen die Brand New Day aanbiedt:

– Autoverzekeringen
– Motorrijtuigenverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen
– Brandverzekeringen
– Ongevallenverzekeringen

Waarom je Brand New Day moet vergelijken in premie?

Als je op zoek bent naar de goedkoopste verzekering, is het belangrijk om te vergelijken. Vergelijken helpt je om de beste verzekering te vinden voor de laagste premie. Bij Brand New Day is dit ook het geval. Door te vergelijken kun je profiteren van lagere premies, betere dekkingen en een betere service.

Met de vergelijker op de website van Brand New Day kun je verschillende verzekeringen vergelijken. Je krijgt een overzicht van de verschillende verzekeringen met de bijbehorende premies. Hierdoor kun je gemakkelijk de beste verzekering voor jouw situatie kiezen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Brand New Day verzekeringen en de antwoorden daarop.

Brand New Day biedt veel verschillende verzekeringen aan en er zijn veel vragen die hierbij komen kijken. Hieronder staan de meestgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

– Waar kan ik een verzekering afsluiten?

Je kunt een verzekering afsluiten via de website van Brand New Day. Je kunt ook contact opnemen met een verzekeringsadviseur om je te helpen bij het afsluiten van een verzekering.

– Wat is de looptijd van een verzekering?

De looptijd van een verzekering verschilt per verzekering. De looptijd staat vermeld op de polis.

– Kan ik mijn verzekering opzeggen?

Ja, je kunt je verzekering opzeggen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met een verzekeringsadviseur of door te mailen naar [email protected].

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek