Search
Close this search box.

C4Me

Het onstaan van C4Me verzekeringen

C4Me Verzekeringen is een jong verzekeringskantoor dat in 2017 is opgericht door Mark van der Woude. C4Me biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar biedt ook online diensten aan.

C4Me is een onafhankelijk verzekeringskantoor die zich richt op het bieden van de beste oplossingen aan haar klanten. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, levensverzekeringen en meer. C4Me streeft ernaar klanten het beste advies en de meest complete verzekering te bieden die bij hun behoeften past.

Bij C4Me wordt er veel waarde gehecht aan de klanttevredenheid. Het bedrijf heeft een team van ervaren verzekeringsspecialisten die klanten helpen met het vinden van de beste verzekeringen die bij hen passen. C4Me werkt samen met een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen om klanten te voorzien van de beste verzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van C4Me verzekeringen?

Klanten kunnen contact opnemen met C4Me Verzekeringen via de volgende manieren:

-Telefoon: +31 (0)20 845 0000

-Email: [email protected]

-Post: C4Me Verzekeringen, Westzeedijk 507, 1013 AX Amsterdam

-Website: www.c4me.nl

Klanten kunnen ook gebruik maken van de live chat functie op de website. C4Me biedt 24/7 ondersteuning voor al hun klanten.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd C4Me allemaal?

C4Me Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

-Autoverzekeringen

-Reisverzekeringen

-Inboedelverzekeringen

-Aansprakelijkheidsverzekeringen

-Levensverzekeringen

-Zorgverzekeringen

-Rechtsbijstandverzekeringen

-Bedrijfsverzekeringen

-Brandverzekeringen

-Brandmeldersverzekeringen

-Fietsverzekeringen

-Motorverzekeringen

-Uitvaartverzekeringen

-Ongevallenverzekeringen

-Reisbijstandverzekeringen

-Geldverzekeringen

-Jachtverzekeringen

-Huisdierenverzekeringen

-Gebouwenverzekeringen

-Bromfietsverzekeringen

Waarom je C4Me moet vergelijken in premie?

C4Me Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen met verschillende premies. Door te vergelijken kunnen klanten de verzekering vinden die het beste bij hun behoeften past. C4Me biedt ook online vergelijkingstools aan waarmee klanten de verzekeringen kunnen vergelijken op basis van de gewenste dekking en de premie.

Verzekeringen kunnen ook worden vergeleken op basis van de verzekeringsvoorwaarden. Door de vergelijking te maken, kunnen klanten de verzekering kiezen die het beste bij hun behoeften past.

C4Me biedt ook gratis advies aan klanten over de verschillende verzekeringen. Het bedrijf helpt klanten bij het vinden van de beste verzekeringen die bij hun behoeften passen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over C4Me verzekeringen en de antwoorden daarop.

C4Me Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgen de meest gestelde vragen over C4Me verzekeringen met de antwoorden daarop:

-Waar kan ik de voorwaarden van een verzekering vinden?

Je kunt de voorwaarden van een verzekering vinden op de website van C4Me. Je kunt ook de verzekeringsmaatschappij contacteren waarmee C4Me samenwerkt.

-Kan ik mijn verzekering wijzigen?

Ja, je kunt je verzekering wijzigen als je behoefte aan verzekeringen verandert. Je kunt contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waarmee C4Me samenwerkt om je verzekering te wijzigen.

-Kan ik mijn verzekering opzeggen?

Ja, je kunt je verzekering opzeggen als je niet meer tevreden bent met de verzekering. Je kunt contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij waarmee C4Me samenwerkt om je verzekering op te zeggen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek