Search
Close this search box.

Columbus Direct

Het onstaan van Columbus Direct verzekeringen?

Columbus Direct is in 1991 ontstaan in Nederland. Het begon als een verzekeringsagentschap en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Columbus Direct heeft haar oorsprong in Nederland, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationale verzekeringsorganisatie, met kantoren in onder meer Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Portugal, Zweden, Denemarken, Nieuw-Zeeland, Australië en Canada. Met meer dan 25 jaar ervaring, biedt Columbus Direct haar klanten een breed scala aan verzekeringen, zoals reis-, autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Columbus Direct verzekeringen?

Columbus Direct is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar op het nummer 020 517 7481. Er is ook een gratis telefonisch nummer beschikbaar op 0800 022 021. U kunt ook contact opnemen met Columbus Direct via de e-mail op [email protected] of op de website www.columbusdirect.nl.

Welke verzekeringen,in lijstvorm, hanteerd Columbus Direct allemaal?

Columbus Direct biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. U kunt bij Columbus Direct terecht voor de volgende verzekeringen:

ΓÇó Reisverzekeringen
ΓÇó Autoverzekeringen
ΓÇó Inboedelverzekeringen
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen
ΓÇó Verhuizersverzekeringen
ΓÇó Zorgverzekeringen

Waarom je Columbus Direct moet vergelijken in premie?

Columbus Direct biedt haar klanten de keuze uit verschillende verzekeringen met verschillende premies. De premies kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd, woonplaats, type auto of reisbestemming etc. Het is daarom belangrijk dat u de verschillende premies van Columbus Direct vergelijkt om de meest gunstige tarieven te vinden die het beste bij uw behoeften passen. Bovendien biedt Columbus Direct kortingen aan op bepaalde verzekeringen voor klanten die meerdere verzekeringen bij Columbus Direct hebben afgesloten. Daarom is het vergelijken van premies bij Columbus Direct een goede optie als u wilt besparen op uw verzekeringspremie.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Columbus Direct verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meestgestelde vragen die mensen hebben over Columbus Direct verzekeringen zijn:

ΓÇó Wat is de leeftijdsgrens voor Columbus Direct verzekeringen?
De leeftijdsgrens voor Columbus Direct verzekeringen is 18 jaar.

ΓÇó Wat is het klantenservicetelefoonnummer van Columbus Direct?
De klantenservice van Columbus Direct is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 020 517 7481. Er is ook een gratis telefonisch nummer beschikbaar op 0800 022 021.

ΓÇó Wat is de looptijd van een Columbus Direct verzekering?
De looptijd van een Columbus Direct verzekering hangt af van de soort verzekering die u heeft afgesloten. Sommige verzekeringen lopen een jaar, terwijl andere verzekeringen meerdere jaren kunnen lopen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek