Search
Close this search box.

D-zeker

Het onstaan van D-zeker verzekeringen?

D-zeker is een verzekeringsmaatschappij die is opgericht in 2003. Het bedrijf is een van de vele onderdelen van de De Nederlanden Groep, die opgericht is in 1917. D-zeker is een van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

D-zeker biedt particulieren en bedrijven een breed scala aan verzekeringsproducten aan. De verzekeringen zijn specifiek gericht op het verzekeren van allerlei soorten waardevolle goederen, zoals auto’s, boten, vrachtwagens, caravans en meer.

D-zeker heeft een uitgebreid netwerk van verzekeringsagenten in verschillende delen van het land die de verzekeringen kunnen helpen bieden die aan de behoeften van de klanten voldoen. Ze hebben ook een online platform waar klanten hun verzekeringsvoorwaarden kunnen bekijken en vergelijken.

D-zeker heeft een goede reputatie opgebouwd door de jaren heen als betrouwbare en betrouwbare verzekeringsmaatschappij. Ze hebben een uitgebreid klantenbestand en een lange geschiedenis van het bieden van kwaliteit verzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van D-zeker verzekeringen?

Klanten die vragen of andere zaken met betrekking tot verzekeringen hebben, kunnen contact opnemen met de klantenservice van D-zeker. De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Klanten kunnen een e-mail sturen naar [email protected], of bellen naar 070-890-0090. Klanten kunnen ook een brief sturen naar D-zeker, Postbus 515, 3000 AM Rotterdam.

Klanten kunnen ook contact opnemen met de klantenservice via sociale media. D-zeker is actief op Facebook, Twitter en Instagram en klanten kunnen hun vragen stellen via deze kanalen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd D-zeker allemaal?

D-zeker biedt een breed scala aan verzekeringsproducten aan. De verzekeringen zijn gericht op verschillende categorieën, waaronder:

– Auto-verzekering
– Motorverzekering
– Caravanverzekering
– Vrachtwagenverzekering
– Botenverzekering
– Reisverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Woonhuisverzekering
– Overlijdensrisicoverzekering
– Inventarisverzekering
– Bedrijfsverzekering

Waarom je D-zeker moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van de premies van D-zeker is een goede manier om te beslissen welke verzekering het beste bij je past. D-zeker biedt een breed scala aan verzekeringsproducten aan, dus het is belangrijk om te weten welke het beste bij je past.

Door de premies van D-zeker te vergelijken, kun je de prijs van de verzekering vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen. Vergelijken helpt je ook bij het bepalen van welke voorwaarden het beste bij je past. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende dekkingen, met verschillende eigen risico’s en verschillende soorten vergoedingen.

Door de premies van D-zeker te vergelijken, kun je ook de kwaliteit van de verzekeringen vergelijken. Dit kan je helpen bij het vinden van een goede verzekeraar die je de beste dekking aanbiedt tegen de beste prijs.

Wat zijn de meest gestelde vragen over D-zeker verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over D-zeker verzekeringen. Hieronder staan ΓÇïΓÇïenkele van de meest gestelde vragen met daarbij het antwoord:

– Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met de klantenservice van D-zeker of door het online platform te gebruiken.

– Is het mogelijk om mijn verzekering te wijzigen?

Ja, het is mogelijk om uw verzekering te wijzigen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van D-zeker of uw verzekeringsagent om te zien wat de mogelijkheden zijn.

– Wat is de maximale dekking die D-zeker biedt?

De maximale dekking die D-zeker biedt, hangt af van de verzekering die u kiest. Neem contact op met D-zeker of uw verzekeringsagent om te weten wat de maximale dekking is voor uw specifieke verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek