Search
Close this search box.

DAK

Het onstaan van DAK verzekeringen?

DAK verzekeringen is in 2001 opgericht en is een onderdeel van de DAK-Gruppe. De DAK-Gruppe is het grootste onafhankelijke verzekeringsconcern van Duitsland. DAK is gevestigd in Stuttgart en heeft meer dan 1.000 medewerkers die zich bezighouden met het verzekeren van personen en bedrijven. DAK heeft meer dan 8 miljoen verzekerden in heel Duitsland en is daarmee een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Duitsland. DAK is gespecialiseerd in het aanbieden van uitgebreide verzekeringsoplossingen voor verschillende doelgroepen zoals mensen, bedrijven, particuliere klanten en bedrijven.

DAK verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor de verschillende doelgroepen. De verzekeringen bestaan uit onder andere auto- en motorverzekeringen, reisverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, levensverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, woonverzekeringen en zakelijke verzekeringen. DAK verzekeringen biedt ook financiële diensten zoals hypotheken, investeringsadvies en vermogensbeheer.

Wat zijn de contactgegevens van DAK verzekeringen?

De contactgegevens van DAK verzekeringen zijn als volgt:

Adres:
DAK Verzekeringen
Klybeckstr. 1
70173 Stuttgart
Duitsland

Telefoon: +49 (0) 711-256-0
Website: www.dak.de
Email: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/dak.verzekeringen
Twitter: www.twitter.com/dakverzekeringen

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd DAK allemaal?

DAK verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

-Auto- en motorverzekeringen
-Reisverzekeringen
-Gezondheidsverzekeringen
-Levensverzekeringen
-Aansprakelijkheidsverzekeringen
-Woonverzekeringen
-Zakelijke verzekeringen
-Financiële diensten, zoals hypotheken, investeringsadvies en vermogensbeheer

Auto- en motorverzekeringen bieden verzekeringsdekking voor schade aan auto’s, motoren en andere voertuigen. Reisverzekeringen bieden dekking voor medische kosten, verlies van bagage en aansprakelijkheid tijdens het reizen. Gezondheidsverzekeringen bieden dekking voor ziektekosten en andere medische kosten. Levensverzekeringen bieden dekking voor overlijdensrisico’s. Aansprakelijkheidsverzekeringen bieden dekking voor schade aan eigendommen van derden. Woonverzekeringen bieden dekking voor schade aan woningen. Zakelijke verzekeringen bieden dekking voor schade aan bedrijven.

Waarom je DAK moet vergelijken in premie?

DAK verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen met verschillende premies en voorwaarden. Het is daarom belangrijk om de verschillende premies van DAK verzekeringen te vergelijken om er zeker van te zijn dat je de beste verzekering krijgt voor de beste prijs.

De premies van DAK verzekeringen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de verzekering en de voorwaarden. Bij het vergelijken van premies kun je ook rekening houden met de kwaliteit van de verzekering. Bijvoorbeeld, als je een auto- of motorverzekering afsluit, moet je ook naar de dekking kijken die de verzekering biedt. Sommige verzekeringen bieden meer dekking dan andere, dus je moet de verschillende verzekeringsdekkingen vergelijken om er zeker van te zijn dat je de juiste verzekering krijgt voor de beste prijs.

Als je niet zeker weet welke verzekering je moet kiezen, kun je altijd contact opnemen met een DAK verzekeringsadviseur die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat zijn de meest gestelden vragen over DAK verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over DAK verzekeringen en de antwoorden daarop. Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden:

Q: Waar kan ik meer informatie vinden over DAK verzekeringen?
A: Meer informatie over DAK verzekeringen kun je vinden op de website van DAK: www.dak.de. Je kunt ook contact opnemen met een DAK verzekeringsadviseur die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Q: Waar kan ik contact opnemen met DAK verzekeringen?
A: De contactgegevens van DAK verzekeringen zijn:

Adres:
DAK Verzekeringen
Klybeckstr. 1
70173 Stuttgart
Duitsland

Telefoon: +49 (0) 711-256-0
Website: www.dak.de
Email: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/dak.verzekeringen
Twitter: www.twitter.com/dakverzekeringen

Q: Welke verzekeringen biedt DAK aan?
A: DAK verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder auto- en motorverzekeringen, reisverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, levensverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, woonverzekeringen en zakelijke verzekeringen. DAK verzekeringen biedt ook financiële diensten zoals hypotheken, investeringsadvies en vermogensbeheer.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek