Search
Close this search box.

Das WeltAuto

### Het onstaan van Das WeltAuto verzekeringen
Das WeltAuto is een Duitse verzekeringsmaatschappij, opgericht in 2002. Het bedrijf startte met het verzekeren van personenauto’s en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar zakelijke en particuliere autoverzekeringen. Das WeltAuto richt zich op het bieden van betrouwbare en betaalbare autoverzekeringen met een uitstekende service.

Das WeltAuto is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, maar is ook een onderdeel van een groep bedrijven die bekend staan als Das WeltAuto Group. Deze groep is een samenwerking tussen diverse verzekeringsmaatschappijen en verzekeraars uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Een van de verzekeraars in de groep is de Duitse verzekeringsmaatschappij Allianz, dat een van de meest gerespecteerde verzekeraars in Europa is.

Das WeltAuto staat voor hoge kwaliteit verzekeringsproducten en een uitstekende service. Het bedrijf streeft ernaar om de beste autoverzekeringen aan te bieden met uitstekende dekking tegen een betaalbare premie. Daarnaast biedt Das WeltAuto ook een uitgebreid netwerk van klantenservicepunten waar klanten terecht kunnen voor advies en hulp bij het afsluiten van een verzekering.

### Wat zijn de contactgegevens van Das WeltAuto verzekeringen?
Als je in contact wilt komen met Das WeltAuto Verzekeringen, dan kan je dit doen via het volgende adres:

Das WeltAuto Verzekeringen
Bremstr. 28
D-80331 M├╝nchen

Ook is het mogelijk om Das WeltAuto te bereiken via de volgende telefoonnummers: +49-89-1020-3030 (voor algemene vragen), +49-89-1020-1000 (voor vragen over de verzekeringen) of +49-89-1020-2000 (voor vragen over het aanvragen van een verzekering).

Daarnaast biedt Das WeltAuto ook een online contactformulier op hun website waarmee je je vragen kunt stellen. Ook is er een live chat beschikbaar voor het stellen van vragen over hun producten.

### Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Das WeltAuto allemaal?
Das WeltAuto biedt een uitgebreid aanbod aan autoverzekeringen, waaronder:

– Volledige dekking: deze verzekering dekt alle schade door een ongeval, diefstal of vandalisme. Ook worden kosten voor medische zorg en repatriëring gedekt.

– Beperkte dekking: deze verzekering biedt alleen dekking voor schade door een ongeval.

– WA-verzekering: deze verzekering biedt alleen dekking voor schade die je toebrengt aan een ander.

– All Risk-verzekering: deze verzekering biedt dekking voor alle schade, inclusief schade als gevolg van diefstal, vandalisme en natuurgeweld.

– Schadeverzekering: deze verzekering dekt de kosten voor schade aan je auto, inclusief de kosten voor herstel.

– Rechtsbijstandsverzekering: deze verzekering biedt dekking voor rechtshulp bij het verhalen van schade en het verdedigen van je belangen in geschillen.

– Reisverzekering: deze verzekering dekt de kosten voor medische zorg en repatriëring als je in het buitenland bent.

– Aansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering dekt de kosten voor schade die je aan een ander toebrengt.

### Waarom je Das WeltAuto moet vergelijken in premie?
Das WeltAuto biedt competitieve premies op autoverzekeringen. Door de premies van Das WeltAuto te vergelijken met die van andere verzekeraars, kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt. Het vergelijken van premies kan je helpen om geld te besparen op je autoverzekering.

Das WeltAuto biedt ook een uitgebreid scala aan extra’s, waaronder kosteloos toevoegen van extra bestuurders, pechhulp en verzekering tegen vandalisme en diefstal. Door deze extra’s te vergelijken met andere verzekeraars, kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt.

Het is ook belangrijk om de kwaliteit van de verzekering te vergelijken. Door te kijken naar de dekking en de kosten van de verzekering, kun je er zeker van zijn dat je de beste dekking krijgt tegen de meest betaalbare premie.

### Wat zijn de meest gestelden vragen over Das WeltAuto verzekeringen en de antwoorden daarop.

1. Wat is Das WeltAuto?
Das WeltAuto is een Duitse verzekeringsmaatschappij die autoverzekeringen biedt met een uitstekende service. Das WeltAuto streeft ernaar om de beste autoverzekeringen aan te bieden met uitstekende dekking tegen een betaalbare premie.

2. Is Das WeltAuto een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij?
Ja, Das WeltAuto is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, maar is ook een onderdeel van een groep bedrijven die bekend staan als Das WeltAuto Group. Deze groep is een samenwerking tussen diverse verzekeringsmaatschappijen en verzekeraars uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

3. Welke verzekeringen biedt Das WeltAuto?
Das WeltAuto biedt een uitgebreid aanbod aan autoverzekeringen, waaronder volledige dekking, beperkte dekking, WA-verzekering, All Risk-verzekering, Schadeverzekering, Rechtsbijstandsverzekering en Reisverzekering.

4. Waarom zou ik Das WeltAuto vergelijken met andere verzekeraars?
Door de premies van Das WeltAuto te vergelijken met die van andere verzekeraars, kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt. Het vergelijken van premies kan je helpen om geld te besparen op je autoverzekering. Daarnaast is het ook belangrijk om de kwaliteit van de verzekering te vergelijken. Door te kijken naar de dekking en de kosten van de verzekering, kun je er zeker van zijn dat je de beste dekking krijgt tegen de meest betaalbare premie.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek