Search
Close this search box.

DAS

Het onstaan van DAS verzekeringen?

DAS Verzekeringen, of De Amsterdamsche Studenten Verzekeringen, is een Nederlandse verzekeraar die al meer dan honderd jaar bestaat. In 1895 werd het bedrijf opgericht door de Amsterdamse Studentenvereniging, omdat de studenten vonden dat een verzekeraar nodig was om hun leden te beschermen tegen de onvoorspelbaarheid van het leven. Deze verzekeraar werd al snel een grote speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt.

DAS Verzekeringen begon met het verzekeren van studenten tegen de financiële gevolgen van ongevallen en ziekte. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn portfolio uitgebreid met verschillende soorten verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen en veel meer. Tegenwoordig biedt DAS Verzekeringen een breed scala aan verzekeringen aan, ontworpen om de verzekerde persoon te beschermen tegen toekomstige financiële risico’s.

Wat zijn de contactgegevens van DAS verzekeringen?

DAS Verzekeringen heeft een nationaal klantenserviceteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Als u behoefte heeft aan hulp bij het selecteren van de juiste verzekering of als u vragen heeft over uw bestaande verzekering, kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam van DAS Verzekeringen. U kunt ook contact opnemen met het klantenserviceteam via de website van DAS Verzekeringen.

U kunt DAS Verzekeringen bereiken via:

Telefoon: 020 – 590 6666

E-mail: [email protected]

Postadres: DAS Verzekeringen, Postbus 837, 1000 AV Amsterdam

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd DAS allemaal?

DAS Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

ΓÇó Autoverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor auto’s, bestelwagens, caravans en andere vervoermiddelen.
ΓÇó Zorgverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor zorgkosten, zoals ziekenhuiskosten, medicijnen, tandartskosten en meer.
ΓÇó Reisverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor het verzekeren van uw reis, zoals verzekeringen voor het vergoeden van medische kosten of voor het vergoeden van kosten als uw reis geannuleerd wordt.
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor het verzekeren van uw aansprakelijkheid, zoals aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven, woningen en meer.
ΓÇó Inboedelverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor het verzekeren van uw inboedel, zoals verzekeringen voor meubels, kleding en meer.
ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor het verzekeren van uw rechtsbijstand, zoals verzekeringen voor het vergoeden van advocaatkosten.
ΓÇó Woonhuisverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor het verzekeren van uw woning, zoals verzekeringen voor dekking tegen brand en andere schade.
ΓÇó Bedrijfsverzekeringen: DAS Verzekeringen biedt verzekeringen aan voor het verzekeren van uw bedrijf, zoals verzekeringen voor bedrijfsschade en meer.
ΓÇó Overige verzekeringen: DAS Verzekeringen biedt ook verzekeringen aan voor andere situaties, zoals verzekeringen voor het vergoeden van schade bij een ongeval en meer.

Waarom je DAS moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van premies is een goede manier om te weten te komen welke verzekering het beste bij uw behoeften past. Hoewel DAS Verzekeringen een grote speler is op de Nederlandse verzekeringsmarkt, zijn er nog steeds tal van andere verzekeraars die vergelijkbare verzekeringen aanbieden. Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kunt u de juiste verzekering kiezen die voldoet aan uw behoeften en binnen uw budget blijft.

Door verschillende premies te vergelijken, kunt u op zoek gaan naar de meest voordelige verzekering voor uw situatie. U kunt bijvoorbeeld vergelijken op basis van dekking, prijs en dekking. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een autoverzekering, kunt u de verschillende premies vergelijken die worden aangeboden door de verschillende verzekeraars. Door de premies te vergelijken, kunt u de beste verzekering kiezen die voldoet aan uw behoeften.

Wat zijn de meest gestelden vragen over DAS verzekeringen en de antwoorden daarop.

1. Wat is de dekking van een DAS verzekering?

DAS Verzekeringen biedt verschillende soorten verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, woonhuisverzekeringen en bedrijfsverzekeringen. De dekking kan variëren per verzekering, dus het is belangrijk om de voorwaarden van uw verzekering te lezen voordat u deze afsluit.

2. Wat zijn de betalingsopties voor DAS Verzekeringen?

DAS Verzekeringen biedt verschillende betalingsopties aan. U kunt uw verzekering betalen met een creditcard, een bankoverschrijving, een automatische incasso of een online betaling. Als u behoefte heeft aan meer informatie over de betalingsopties van DAS Verzekeringen, kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam.

3. Hoe kan ik mijn DAS Verzekering opzeggen?

U kunt uw DAS Verzekering opzeggen door contact op te nemen met het klantenserv

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek