Search
Close this search box.

De Friesland

Het onstaan van De Friesland verzekeringen?

De Friesland verzekeringen is een van de oudste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen, die al meer dan 150 jaar bestaat. De verzekeraar is in 1864 opgericht door de Boerenleenbank en is toen gestart als een organisatie die gespecialiseerd was in het verzekeren van boeren, vissers en andere plattelanders.

In de loop van de jaren heeft De Friesland veel producten en diensten toegevoegd. De verzekeraar biedt tegenwoordig een breed scala aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

De Friesland is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland en biedt een breed scala aan verzekeringsproducten aan. De verzekeraar heeft meer dan 2 miljoen klanten en is een van de meest vertrouwde verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van De Friesland verzekeringen?

De Friesland verzekeringen heeft een aantal contactmogelijkheden voor haar klanten.

De verzekeraar heeft een klantenservice waar klanten hun vragen kunnen stellen over hun verzekeringen. De klantenservice is te bereiken via telefoon, e-mail en chat. Daarnaast heeft De Friesland ook een aantal kantoren waar klanten hun vragen kunnen stellen en hun verzekeringen kunnen regelen.

Klanten kunnen ook gebruik maken van de online services van De Friesland. Via de website van de verzekeraar kunnen klanten hun verzekeringen online bekijken en aanpassen, schades melden, vragen stellen en contact opnemen met de verzekeraar.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd De Friesland allemaal?

De Friesland verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Brandverzekeringen
– Schadeverzekeringen
– Inkomensverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Woonverzekeringen
– Hypotheekverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Pensioenverzekeringen

Waarom je De Friesland moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken voordat je een verzekering afsluit. Dit is omdat de tarieven van verzekeraars vaak verschillen en je kunt veel geld besparen door de goedkoopste verzekeraar te kiezen. Daarnaast kun je ook vergelijken op basis van de dekking die je krijgt voor de premie die je betaalt.

De Friesland is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland, dus het is zeker de moeite waard om de premies van De Friesland te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen. Door de premies te vergelijken kun je er zeker van zijn dat je de beste verzekering krijgt voor de beste prijs.

Wat zijn de meest gestelden vragen over De Friesland verzekeringen en de antwoorden daarop?

De Friesland verzekeringen heeft een veelgestelde vragen sectie op hun website waar klanten vragen kunnen stellen over hun verzekeringen en de antwoorden daarop kunnen vinden.

Enkele veelgestelde vragen en antwoorden over De Friesland verzekeringen zijn:

– Hoe kan ik mijn verzekering bij De Friesland wijzigen?

Om je verzekering bij De Friesland te wijzigen, kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt de klantenservice bereiken via telefoon, e-mail of chat.

-Hoe kan ik een schade bij De Friesland melden?

Om een schade bij De Friesland te melden, kun je gebruik maken van de online schade melding service. Je kunt je schade ook melden door contact op te nemen met de klantenservice.

-Hoe kan ik de premie van mijn verzekering bij De Friesland bekijken?

Om de premie van je verzekering bij De Friesland te bekijken, kun je gebruik maken van de online service op de website van de verzekeraar. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice om informatie te krijgen over de premie van je verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek