Search
Close this search box.

De Goudse

Het onstaan van De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen is een van de oudste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De Goudse Verzekeringen is in 1845 opgericht door de heer J.F. van der Goude. Het bedrijf is destijds als een beleggingsmaatschappij begonnen en heeft zich al gauw gespecialiseerd in het verzekeren van onroerend goed. In de loop der jaren is De Goudse uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De Goudse Verzekeringen is een bekende naam in het verzekeringslandschap en biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren, bedrijven en overheden.

Wat zijn de contactgegevens van De Goudse Verzekeringen?

De Goudse Verzekeringen is gevestigd aan de Laan van Hoornwijck 55 in Den Haag. Wilt u meer informatie over de verzekeringen van De Goudse of wilt u een afspraak maken met een adviseur, dan kunt u contact opnemen met De Goudse Verzekeringen via telefoonnummer 070-3888000. Ook kunt u mailen naar [email protected] of kijken op de website van De Goudse Verzekeringen voor meer informatie.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd De Goudse allemaal?

De Goudse Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren, bedrijven en overheden. Alle verzekeringen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

– Autoverzekeringen
– Opstalverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Woonverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Bedrijfsverzekeringen
– Overheid- en instellingenverzekeringen
– Brandverzekeringen
– Levensverzekeringen
– Schadeverzekeringen

Waarom je De Goudse moet vergelijken in premie?

De Goudse Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen voor particulieren, bedrijven en overheden. Het is altijd verstandig om de verschillende verzekeringen van De Goudse te vergelijken op prijs. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt. De Goudse Verzekeringen biedt een online premie calculator waarmee u eenvoudig de verschillende verzekeringen van De Goudse kunt vergelijken. Hiermee kunt u de goedkoopste verzekering vinden zonder dat u naar verschillende verzekeraars hoeft te bellen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over De Goudse verzekeringen en de antwoorden daarop

Er zijn veel vragen die vaak gesteld worden over de verzekeringen van De Goudse. Hieronder staan de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

– Wat is de meest voordelige verzekering van De Goudse?
De meest voordelige verzekering is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Het is daarom verstandig om de verschillende verzekeringen van De Goudse te vergelijken op prijs.

– Wat is het verschil tussen een opstal- en inboedelverzekering?
Een opstalverzekering verzekert het gebouw, terwijl een inboedelverzekering de inboedel verzekert.

– Is er een leeftijdsgrens voor de verzekeringen van De Goudse?
Ja, de leeftijdsgrens voor de verzekeringen van De Goudse is 18 jaar.

– Kan ik mijn verzekering bij De Goudse wijzigen?
Ja, u kunt uw verzekering bij De Goudse wijzigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek